Jesper Grønkjær - Tryllekunstner og Foredragsholder
Jesper Grønkjær
Share Button

Jesper Grønkjær

– tryllekunstner og foredragsholder

Ud over at være tryllekunstner arbejder Jesper Grønkjær som forfatter, samfundsdebattør på tv og foredragsholder. Han har i de senere år været en af landets mest efterspurgte foredragsholdere, hvad enten det er til firmaarrangement, kursus, foreningsregi, hos erhvervslivet eller på uddannelsesinstitutioner.

Herinde kan du vælge mellem “Smilets Ambassadør” eller “Sandheden om Nordkorea”. Uanset hvad du vælger, er det en personlig beretning, som tilhørerne husker længe efter. Det er pakket ind som rejseforedrag, men jo mere det folder sig ud, jo mindre handler det om at rejse ud i verden, men i stedet rejse ind i sig selv. Derind, hvor man må tage ansvar for sit eget liv og for at finde de gode værdier i tilværelsen.

Smilets Ambassadør

Jesper Grønkjær har gjort det til sin mission at drage ud til klodens fjerneste afkroge for at vise, at smilet er det sprog, vi alle taler.

Han har en særlig evne til at få folk til at åbne sig op. Han mødes med narkomaner, præster, politikere, kræftpatienter og mange andre. Hør blandt andet om hans møde med den frygtede kvindelige massemorder “Hun-Djævelen”, med 400 liv på samvittigheden. Hendes beretning er enestående og giver danske tilhørere noget at tænke over. Hun åbnede op og fortalte om sit liv og sine gerninger – og gav dermed en snert af forståelse for, hvordan et sådant “ondt” menneske skabes. Men kunne det lige så godt have været dig, hvis du var vokset op i et andet miljø?

Jesper balancerer skarpt mellem humor og seriøsitet i sit møde med fremmede mennesker. Det bliver hver gang til hjertevarme samtaler, som han efterfølgende videregiver i sine bøger, foredrag og tv-dokumentarer.

I 25 år har han rejst verden rundt og samlet personlige beretninger. Han har besøgt indianere, munke, kannibaler, gangstere og beduiner. Han er nu optaget i ”Eventyrernes Klub” blandt nogle af de mest legendariske globetrotter.

Jesper ved, hvad der sker, når man møder verden med smil frem for med skepsis. Han bliver kaldt Smilets Ambassadør, og når du har hørt hans foredrag, så vil du vide hvorfor!

Sandheden om Nordkorea

Hør Jesper Grønkjær fortælle om sine oplevelser i diktaturstaten Nordkorea. Hans plan var at rejse ind i verdens mest lukkede land og dér sprede dansk smil og humor blandt de sky nordkoreanere.

Da Jesper ankom til landet, blev han modtaget af to vagter, der overvågede ham under hele turen. Hans pas blev taget fra ham, og om aftenen blev han lukket inde på hotellet. Han blev afskærmet fra lokalbefolkningen, som han hverken måtte tale med eller fotografere. Til gengæld blev det dagligt til mange timers påtvungen kørsel for at komme ud for at se statuer, som alle havde det formål at hylde præsidenterne fra Kim-dynastiet.

Foredraget er en unik beretning fra en ellers lukket verden. Som den første danske forfatter lykkedes det Jesper Grønkjær at lave interviews med nordkoreanske afhoppere, der fortæller om deres flugt, om livet i fangelejre, bristede drømme m.m.

Det er på én gang barskt og humoristiske – med tankevækkende personlige fortællinger med indblik i Korea-krigen og den politik, der har skabt et land, der er både gådefuldt og mystisk. Rejsen er netop nu aktuel i Jesper Grønkjærs anmelderroste bog Frihed fra himlen – en rejse bag Nordkoreas lukkede grænser.

 

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Jesper Grønkjær, er du velkommen til at ringe eller sende en mail. Og hvis du beskriver dit arrangement i formularen herunder, vender vi tilbage med priser på Jesper Grønkjær. Bookingforespørgsel
Jesper Grønkjær
Top

Modtag vores nyhedsbrev


Hvilke emner er du interesseret i?
×

Vil du høre nyt fra os?

Ja, tilmeld mig nyhedsbrevet