Jesper Steinmetz - bifald.dk
Jesper Steinmetz
Share Button

Jesper Steinmetz

Jesper Steinmetz er journalist og korrespondent på TV 2. Han var udvekslingsstudent i USA, blev siden uddannet journalist fra Danmarks Journalisthøjskole og har arbejdet som reporter for TV 2 i Folketinget og senere som studievært på TV2 Nyhederne fra 2004 til 2010.

I 2010 blev Steinmetz TV 2 Nyhedernes nye korrespondent i Washington D.C., USA.

På farten med USA-korrespondenten

Jesper Steinmetz fortæller om livet som USA-korrespondent og viser eksempler på, hvad der foregår bag kulisserne, når kameraet er slukket.

Han har mødt Donald Trump ved fire forskellige lejligheder. Nogle gange er det gået bedre end andre! For som Steinmetz har oplevet på egen krop, kan Trump både være brutal og imødekommende. TV 2’s USA-korrespondent har gennem sine næsten ugentlige reportagerejser mødt amerikanere – høj som lav – og fortæller i dette personlige foredrag, hvorfor de valgte Trump til deres præsident, og hvad det gør ved USA, at han nu leder landet.

Jesper Steinmetz har i over ni år været TV 2’s mand i USA. Han har rapporteret fra 50 stater, stået midt i voldelige raceuroligheder i Ferguson og Baltimore, dækket orkaner og andre naturkatastrofer og rykket ud midt om natten, når der igen var masseskyderi et sted i det enorme land. Vi kender ham også iført smoking på den røde løber ved Oscar-uddelingen i Hollywood, eller iført shorts foran Det Hvide Hus hjemme i Washington D.C., hvor han bor.

Jesper Steinmetz’ foredrag er præget af seriøsitet og hårdt arbejde leveret på en underholdende måde. Hans karismatiske personlighed og gode humor fanger publikums opmærksomhed.

Konferencier

Jesper Steinmetz er også til rådighed som ordstyrer/konferencier. Som tidligere studievært på TV 2 Nyhederne har han stor erfaring i at lede debatter og store arrangementer. Han forstår at forberede materiale, skræddersy sin rolle og håndtere den professionelt og underholdende.

 

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Jesper Steinmetz, er du velkommen til at ringe eller sende en mail. Og hvis du beskriver dit arrangement i formularen herunder, vender vi tilbage med priser på Jesper Steinmetz. Bookingforespørgsel
Jesper Steinmetz
Top

Modtag vores nyhedsbrev


Hvilke emner er du interesseret i?
×

Vil du høre nyt fra os?

Ja, tilmeld mig nyhedsbrevet