Jesper Theilgaard - Book foredraget her!
Jesper Theilgaard book her
Share Button

Jesper Theilgaard 

Theilgaards foredrag #1

I begyndelse af december mødes verdens lande for igen at diskutere klimaproblemet. Tørke, regn, oversvømmelser og varmerekorden taler et ret tydeligt sprog, men hvad gør landene – og hvordan er hele systemet med COP-møderne opstået?

Jesper Theilgaard har fulgt klimadebatten gennem mange år og deltaget som journalist for DR i de seneste COP-møder. Det har givet Jesper indsigt i, hvorfor problemerne ikke løses, selv om alle på sin vis er enige om, at problemet er stort.

Jesper Theilgaard kender også videnskaben bag klimarapporterne, da han deltager i ganske mange klimakonferencer. Her ses der også på løsninger – og dem er der heldigvis mange af.

Jesper Theilgaards viden om både det videnskabelige og om det politiske spil deler han gerne! Det er superspændende, men også både skræmmende og opløftende.

Theilgaards foredrag #2

For over 25 år siden tog Jesper Theilgaard springet fra en ret anonym stilling som meteorolog i Københavns Lufthavn til at blive en del af danskernes hverdag gennem sin formidling af vejret i DR.

Det har været nogle fantastiske år, som Jesper ikke havde forestillet sig, da han uddannede sig til meteorolog.

Der har været mange sjove og skæve oplevelser, og han har haft fem generaldirektører og et utal af chefer. Til gengæld har Jesper Theilgaard haft store muligheder for at gøre vejret til mere end blot vejrudsigten. Vejret spiller – og har altid spillet – ind i vores hverdag på alle mulige leder og kanter lige fra de lavpraktiske med påklædning til vores kulturhistorie med sange og malerier.

Dette vil man kunne høre mere om ved at booke et foredrag med Jesper Theilgaard.

Theilgaards foredrag #3

Fra tidernes morgen har vejret både været et vilkår og en inspiration for de mennesker, der har boet her i landet.

I begyndelsen var det vanskeligt at få et landbrugsland op at stå, men gradvist lærte man sig nogle enkle vejrregler – enkelte kan anvendes den dag i dag og kendes som de gamle mundheld – og som stadig kan anvendes med godt resultat. Det har Jesper beskrevet i sin bog 50 vejrvarsler der (måske) virker.

Senere begyndte både malere og digtere at bruge vejret som inspirationskilde. I foredraget vil Jesper Theilgaard give eksempler på både digte og malerier, hvor vejret er anvendt på fortræffelig vis.

Foredraget giver et godt indblik i kunstens vejrverden.

Jesper Theilgaard vil rigtig gerne dele sine mange oplevelser med andre, for det er faktisk sjovere end blot at gå med dem selv!

 

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Jesper Theilgaard, er du velkommen til at ringe eller sende en mail. Og hvis du beskriver dit arrangement i formularen herunder, vender vi tilbage med priser på Jesper Theilgaard. Bookingforespørgsel
Jesper Theilgaard book her
Top

Modtag vores nyhedsbrev


Hvilke emner er du interesseret i?
×

Vil du høre nyt fra os?

Ja, tilmeld mig nyhedsbrevet