Book Jette Torp og Jan Kaspersen - bifald booking & management
Share Button

Jette Torp og Jan Kaspersen

Oplagt til firmaarrangementer

Jette Torp har de sidste par år helliget sig  til koncerter på mindre og mellemstore spillesteder sammen med sin makker Jan Kaspersen. Jette Torp fandt ud af, at det koncept, de havde haft kørende på landevejen, også egnede sig til firmaarrangementer. Arbejdernes Landsbank engagerede dem på restaurant Josty i København sidste sommer, og det gik så godt, at alene det job har resulteret i adskillige jobs. Hertil kommer jobs for forsikringsselskaber, fagforeninger, konferencer o.l.

Autenticitet og underholdning

Jette Torp tror, at de med deres setup rammer en god blanding af autenticitet og underholdning. Det er hendes fornemmelse, at gæsterne sætter pris på, at parret er sig selv, og at de ikke er bange for at snakke med publikum og gribe, hvad der måtte opstå.

Jette Torp og Jan Kaspersen er meget fleksible, og de kan spille 30, 45 eller 60 minutter alt efter behov. De har mulighed for selv at have et godt lyd- og lysanlæg med, hvis der ikke er et lydfirma til stede.

Julekoncerten 2018 med Jette Torp, Jan Kaspersen og Maria Isabel Edlund

Julekoncerten med Jette Torp, Jan Kaspersen og Maria Isabel Edlund er et nyt, forfriskende og stærkt bud på en både smuk og særlig koncertoplevelse hen under julen.

Repertoiret består af klassiske julesalmer, fællessang med publikum, engelske og amerikanske Christmas carols samt danske og svenske julesange akkompagneret af guitar, cello, fløjte, sopransaxofon og smukt kor.

En ny jule-cd udkommer i starten af november og er ligeledes indspillet i den nye konstellation med strygere. Cd’en indeholder både kendte danske julesange og salmer samt en helt nyskrevet julesang.

I videoen finder man en lille smagsprøve på en julesang anno 2018 med tekst af Jette Torp og musik af Jan Kaspersen: ”Julen er tilbage igen”.

 

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Jette Torp, er du velkommen til at ringe eller sende en mail. Og hvis du beskriver dit arrangement i formularen herunder, vender vi tilbage med priser på Jette Torp. Bookingforespørgsel
Top

Modtag vores nyhedsbrev


Hvilke emner er du interesseret i?
×

Vil du høre nyt fra os?

Ja, tilmeld mig nyhedsbrevet