Jim Lyngvild - bifald.dk
jim-lyngvild-bifald
Share Button

Jim Lyngvild

Jim Lyngvild er personen, der tør, hvor (mange) andre tier.

Modediktatoren, tv-darlingen, provokatøren og debattøren Jim Lyngvild kendes af mange, men hvor godt kender vi ham egentligt?

Foredrag med Jim Lyngvild – Sandheden om modebranchen

I foredraget bliver der ikke lagt fingre imellem, og der bliver talt med meget store bogstaver om det nagende, provokerende – og i særdeleshed om alt det, de andre ikke TØR sige. For som Jim selv udtrykker det: ”Jeg KAN ikke holde min kæft!”

Et foredrag med fuck-jantelov-attitude, hvor man dog også får lov til at se ind bag modemandens professionelle ydre – helt ind i Jims hjerte. I kommer ind til det store følelseshav, hvor kærligheden, hadet, frygten og glæden svømmer rundt.

Et par af Jims karakteristiske træk er, at han aldrig er bange for at sige, hvad han tænker, og stå ved, hvem han er. Selv kalder han sig ”Danmarks vagthund” med det formål at opdrage på de folk, der opfører sig dårligt. Ligesom han selv deler ud af ærlige kommentarer, tager han også gerne imod – bl.a. i forbindelse med sin karriere i modebranchen, som han gennem tiden har oplevet på både godt og ondt.

Jim Lyngvild har …

på egen krop oplevet modebranchens sure og søde sider, og det bedste af det hele er, at Jim Lyngvild er en mand, som tør fortælle alt. Som modeskribenten ”modediktatoren” fra Ekstra Bladet kender vi ham som den frække dreng i klassen.

Med et glimt i øjet og en tunge, som er skarp som en kniv, tager han den danske modebranche, de kendte og de kongelige under hård behandling. Sandheden om modebranchen er en unik mulighed for at komme helt tæt på en branche, hvor vi ”almindelige” mennesker ikke er inviteret med, og med den levende personlighed og humor, Jim Lyngvild besidder, er publikum garanteret et sandt festfyrværkeri af skønne anekdoter, nøgne sandheder og dejlig gemen sladder.

Jim er derudover en alsidig forfatter, der skriver alt lige fra kogebøger til fantasybøger, og har bl.a. udgivet romanserien Kongen, Nordisk Mytologi og letlæsningsbøgerne Alfemod og ulveblod og Epos og enhjørningen. Han har også medvirket i diverse underholdningsprogrammer heriblandt MasterChef, Robinson Ekspeditionen og 4-Stjerners middag.

Der vil undervejs være mulighed for at stille spørgsmål, Jim svarer på alt – ALT!

 

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Jim Lyngvild, er du velkommen til at ringe eller sende en mail. Og hvis du beskriver dit arrangement i formularen herunder, vender vi tilbage med priser på Jim Lyngvild. Bookingforespørgsel
jim-lyngvild-bifald
Top

Modtag vores nyhedsbrev


Hvilke emner er du interesseret i?
×

Vil du høre nyt fra os?

Ja, tilmeld mig nyhedsbrevet