Joakim Ingversen - oplev ham som konferencier
joakim-ingversen-bifald
Share Button

Joakim Ingversen

Tv-vært, skuespiller, vinder af Vild med dans – kært barn har mange navne. Ingen er efterhånden i tvivl om, hvem den charmerende unge mand er, og kontrasterne i hans talent er lige så åbenlyse som de mange tatoveringer i forhold til det lækre ansigt.

Og skøn er han, Joakim Ingversen, der med sin charme har gjort kometkarriere på dansk tv, som han gradvist har erobret nye tv-kanaler og målgrupper gennem sine værtsroller på DR Ultra, i underholdningssuccesen Bingo Banko og som deltager i Vild med Dans 2012, hvor han dansede sig til en førsteplads og ind i hele familien Danmarks hjerter.

Joakim Ingversen vandt helt fortjent TV-prisen som ”Årets værtstalent” ved tv-branchens prisuddeling i 2013. Og i foråret 2014 kunne han også opleves på det store lærred i den nye spillefilm Lev stærkt.

Den talentfulde mand, Joakim Ingversen, kan bookes som vært og konferencier.

 

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Joakim Ingversen, er du velkommen til at ringe eller sende en mail. Og hvis du beskriver dit arrangement i formularen herunder, vender vi tilbage med priser på Joakim Ingversen. Bookingforespørgsel
joakim-ingversen-bifald
Top

Modtag vores nyhedsbrev


Hvilke emner er du interesseret i?
×

Vil du høre nyt fra os?

Ja, tilmeld mig nyhedsbrevet