Jønner - Børnetroubadour - Børnekoncert - kirkekoncert
joenner-bifald
Share Button

Jønner

– børnekoncert med børnetroubadour

Den muntre børnetroubadour Jønner har udgivet mange børne-cd’er f.eks. ”Prinsessen der bandede”. Det er de sjove og særdeles underholdende historier og sange herfra, Jønner underholder med i sine musikalsk-fortælle-show for børn.

Jønner – Prinsessen der bandede

Børnene kan bl.a. høre Jønner fortælle historien om en prinsesse, som har et meget grimt sprog. Hendes far (Kongen) prøver både med en talepædagog, statsministeren og en psykolog, men lige meget hjælper det. Men en dag kommer manden med det røde hår, og så sker der noget.

Derudover vil Jønner fortælle den muntre historie om en dreng, som er utrolig klodset, men som dog en dag ender med at blive en stor klovn i Cirkus Cirka. Endelig vil Jønner fortælle en historie om et hus med mange børn og dyr, som er ved at dø af sult, men Hr. Helgoland har en plan.

Jønner har selv skrevet historierne samt tekst og musik til sange, og der er fuld fart over feltet, når han fortæller og synger. Jønner vil fortsat optræde med sine bevægelige børnesange, men fremover kan han også opleves som historiefortæller.

Jønners musikshow: Potte Pop

I Jønners musikshow for børn 0-3 år, som han kalder for Potte Pop, giver han den en på lydpotten med mange af de gamle kendte børnesange. Jønner optræder med sange som: ”Hjulene på bussen”, ”Se den lille kattekilling”, ”Lille Peter Edderkop”, ”Mariehønen Evigglad”, ”Se min kjole”, ”Jeg gik mig over sø og land”, ”Tommelfinger, tommelfinger, hvor er du?” og ”Skorstensfejeren gik en tur”.

Jønner synger naturligvis også nogle af sine egne sange, og derfor får børnene også mulighed for at hoppe og snurre rundt, plukke æbler, sige som en ko, en bi, en fugl, en prut, en bil, en hund, en kat samt smile med deres mund, danse som en myg, hoppe som en frø, trampe som en bjørn, trykke på deres næse samt tage maven frem og tilbage igen.

Jønner er efter adskillige år på scenen forsat et frisk og seriøst bud på en munter og professionel børneunderholder. Jønners musikshow for de yngste swinger og går lige i potten på børn og barnlige sjæle.

Jønners bedste børnesangshow

I Jønners bedste børnesangshow leverer han et overflødighedshorn med mange muntre børnesange. Den glade børnetrubadurer har udgivet en cd med sine bedste sange, og det er naturligvis primært sangene herfra, man kan høre i Jønners musikshow for børn 3-9 år.

Jønners mest kendte børnesange er: ”Ælle Bælle sangen”, ”Gæt Gætterier”, ”Po-li-en, Po-li-to, po-li-tre”, ”Tissesangen”, ”Min mund er mit bedste instrument”,  ”Hvad skal vi nu lege?”, ”Alle børn rejs jer op”, ”Min tante bor i Ekkoland”, ”Hvor hutten er sutten?” og ”Jeg kan hoppe som en frø”.

I Jønners bedste børnesangshow inddrager han børnene, hvor de for eksempel skal gætte dyre navne, hoppe og snurre rundt, plukke æbler, klappe en ”politi-rytme”, sige som en ko, en bi, en fugl, en prut, en bil, en hund, en kat samt smile med deres mund, danse som en myg, hoppe som en frø, trampe som en bjørn, danse som en myg, trykke på deres næse og tromme med deres hænder, sige goddag til deres numse, snøfte med næsen, tage maven frem og tilbage igen, flyver som en fugl, kysser sin tante i Ekkoland, holde på sig på numsen, imens man danser rundt.

Endelig laver Jønner byens bedste børneband , hvor børnene spiller på festlige rytmeinstrumenter sammen med Jønner.

Jønner er en meget anerkendt børnetroubadour, og hans sange holder og går lige i kroppen på børn og barnlige sjæle.

Kirkekoncerter med Jønner

I 2007 debuterede Jønner med at optræde med sine børnesange i den danske folkekirke. Jønner giver nu både solo kirkekoncerter for børn, hvor han optræder med egne sange, og kirkekoncerter, hvor han indgår i et tæt samarbejde med præsten og organisten om at lave en fælles kirkekoncert.

Uanset hvilken form er der børnerock i kirkerummet, når Jønner optræder.

 

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Jønner, er du velkommen til at ringe eller sende en mail. Og hvis du beskriver dit arrangement i formularen herunder, vender vi tilbage med priser på Jønner. Bookingforespørgsel
joenner-bifald
Top

Modtag vores nyhedsbrev


Hvilke emner er du interesseret i?
×

Vil du høre nyt fra os?

Ja, tilmeld mig nyhedsbrevet