Book Johannes Langkilde | bifald booking & mangement
johannes-langkilde-bifald
Share Button

Johannes Langkilde

Johannes Langkilde er født i juni 1977, og han færdiggjorde journaliststudiet på Danmarks Journalisthøjskole i 2004. Siden da er han blevet en af Danmarks mest kendte og ansete tv-personligheder.

Men for 22 år siden var der intet, der tydede på, at Johannes Langkilde skulle gøre karriere i dansk fjernsyn. I perioden 1996-97 studerede han jazz på IMFP i Salon-de-Provence i Sydfrankrig. Han skiftede dog uddannelsesvej og læste i perioden 1997-2000 Film- og Medievidenskab i København og statskundskab ved Aarhus. Og i 2000 påbegyndte han journaliststudiet.

På trods af det pludselige skift fra jazz i Frankrig til fjernsyn i Danmark, skinner Johannes Langkildes musikalske talent og baggrund alligevel igennem ved særlige lejligheder på den danske sendeflade.

Efter at have færdiggjort journaliststudiet begyndte han i 2004 som reporter på TV 2 i Odense. Karrieren tog hurtig fart, og i 2005 blev han flyttet til TV 2 København. Efter to år blev Johannes Langkilde fast studievært. Siden da har han desuden været vært ved topmøder og årskavalkader, ordstyrer på debatudsendelser, dækket royale begivenheder og valg – både danske og amerikanske.

I 2012 interviewede han Hillary Clinton under hendes besøg i Danmark, og i 2013 blev han DR’s USA-korrespondent. Han er i sommeren 2017 vendt tilbage til Danmark og har skrevet bogen Da amerikanerne gik hver til sit på baggrund af de fire hæsblæsende år i staterne.

Hans lange virke i den danske medievirksomhed har gjort ham til en af de mest populære personer på dansk tv. I 2010 vandt han Billed-Bladets læserafstemning som Årets mandlige nyhedsvært, og blot tre år forinden havde han modtaget prisen som Årets TV-talent ved den årlige TV Festival.

I 2009 blev han desuden udnævnt til Memorial Fellow i den tværpolitiske, transatlantiske tænketank The German Marchall Fund med hovedsæde i Washington D.C.

Foredrag med Johannes Langkilde: Da amerikanerne gik hver til sit

Donald Trump er præsident i USA, det ved de fleste. Men hvordan kunne det ske, når så mange troede, at han ikke havde en chance?

Johannes Langkilde landede i USA som ny korrespondent for DR, da Barack Obama netop havde taget hul på sin anden periode som præsident. I løbet af sine år som USA-korrespondent rejste Johannes Langkilde i 42 af USA’s stater, og han har beskrevet udviklingen i landet gennem personlige møder og oplevelser. Det har givet ham et unikt indblik i, hvorfor USA i 2016 i historisk grad brød med den politiske status quo.

Nu har han forladt et forandret land med Donald Trump i Det Hvide Hus, og i dette foredrag tager han os med gennem de fire hæsblæsende år i USA’s historie og fortæller om sine personlige erfaringer, som også har dannet grundlag for bogen Da amerikanerne gik hver til sit. Kom med til gadekampe i sydstaterne, fangelejren i Guantanamobugten, Alaskas smeltende permafrost og Hillary Clintons valgfest, der sluttede som en historisk fuser.

Varighed: 1 x 90 min. inkl. spørgetid.

Johannes Langkilde viser også videoklip. Og han signerer gerne sin bog, som man kan købe.

 

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Johannes Langkilde, er du velkommen til at ringe eller sende en mail. Og hvis du beskriver dit arrangement i formularen herunder, vender vi tilbage med priser på Johannes Langkilde. Bookingforespørgsel
johannes-langkilde-bifald
Top

Modtag vores nyhedsbrev


Hvilke emner er du interesseret i?
×

Vil du høre nyt fra os?

Ja, tilmeld mig nyhedsbrevet