John Mogensen Jam
john-mogensen-jam-bifald

Bookingforespørgsel på John Mogensen Jam

John Mogensen Jam

Del her:
Del på facebook
Del på whatsapp
Del på twitter
Del på linkedin

John Mogensen Jam er et ægte dansk band fra Odense, der optræder med et nostalgisk show med John Mogensen-sange. Bandet spiller op til fest og fællessang med samme sjæl og ånd som John Mogensen selv. John Mogensen Jam går nøje op i at genskabe det kendte lydbillede, og forsangeren ligner endda John Mogensen med sit store flotte fuldskæg. Publikum føres tilbage til 1970’erne, når koncerten krydres med lune og hyggelige anekdoter fra John Mogensens storhedstid.

Bandet kan nikke genkendende til John Mogensens tekster og det, han sang om. Det er, derfor de kan gå på scenen og optræde med netop disse sange. Man kender John Mogensen Jam fra DanskPOP Talent 2016 på DK4.

Intet er for stort eller småt

John Mogensen Jam har givet mere end 1000 koncerter. Hvilket gør, at bandet er velspillende og har overskud til små fortællinger imellem sangene. Bandets røde seler og forsangerens flotte skæg er en vigtig del af bandets image, som leder tankerne hen på John Mogensen. Bandet skiller sig ud ved at have en god, dygtig forsanger, som er ”gammel” revy skuespiller/musiker og har stået på scenen, siden han var knægt.

 

Top

tak for din henvendelse!

Tanja fra bifald ringer eller skriver til dig