Jonatan Spang | komiker, skuespiller, filminstruktør - Book ham til dit event
jonatan-spang-bifald
Share Button

Komiker Jonatan Spang

Jonatan Spang har været en central figur på den danske scene, siden han vandt DM i Comedy i 1999. Foruden sine comedyshows har han – med afsæt i sin skuespilleruddannelse fra Aarhus Teater – arbejdet som skuespiller, manuskriptforfatter og instruktør på teater, film og tv. Han modtog Talentprisen ved Reumert-uddelingen i 2005 og blev to år senere kreativ direktør på Nørrebro Teater. I 2012 debuterede han som filminstruktør med Talenttyven, og i 2014 tog han instruktørgerningen til tv med serien Lillemand på TV 2 Zulu.

Jonatan Spang er temmelig åbenmundet og kan finde på at tale om alt fra familie, damer til sex og politik. Han har siden sin debut, charmeret publikum med en energi, et komisk format og en sceneoptræden, der altid imponerer og ikke mindst underholder.

Når Jonatan Spang står på stand-up scenen, trækker han i vid udstrækning på sine evner som skuespiller. Hans udstråling og talent er overbevisende, og kun få kan matche ham på en stand-up scene. Han er også meget brugt som konferencier – bl.a. til Zulu Rock i Parken og Zulu Awards. Jonatans onemanshow Damer var en tordnende anmelder- og publikumssucces. Dvd’en har solgt over 20.000 eksemplarer. Jonatan fulgte i 2008 op på Damer med showet Familie, der ligesom forgængeren blev forgyldt af anmelderne og også kan opleves på dvd. I 2014 kunne han opleves i det meget populære onemanshow Bryllup, der senere udkom på dvd i 1.000.000 eksemplarer.

Jonatan Spang har bl.a. lavet følgende shows og film: Hans onemanshows Damer, Familie og Jonatan Spangs bryllup samt det politiske satireshow Spark i løgsuppen med Mikael Wulff. Men også fra forestillinger som Kjeld og Dirch på Nørrebro Teater samt film som Fidibus, Over kanten og Talenttyven, der også var hans debut som spillefilmsinstruktør. Og i 2015 kunne Jonatan Spang opleves i tv-serien Lillemand på TV 2 Zulu , som er baseret delvist på hans egne oplevelser.

 

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Jonatan Spang, er du velkommen til at ringe eller sende en mail. Og hvis du beskriver dit arrangement i formularen herunder, vender vi tilbage med priser på Jonatan Spang. Bookingforespørgsel
jonatan-spang-bifald
Top

Modtag vores nyhedsbrev


Hvilke emner er du interesseret i?
×

Vil du høre nyt fra os?

Ja, tilmeld mig nyhedsbrevet