Jul med Britt og Bob - bifald.dk
britt-og-bob-bifald
Share Button

Jul med Britt og Bob

– et sjovt og crazy juleshow med masser af indlagte overraskelser.

Kom i den helt rigtige julestemning med Britt og Bob, når de synger og spiller nye catchy julehits og gamle klassikere – og byder på masser af sjove juleoverraskelser. Bob er blevet til en fræk og fjollet drillenisse, så alt kan ske. Britt frygter det værste.

Juleeventyr og juletrylleri

Britt læser juleeventyr, imens Bob laver skøre lydeffekter til. Bob synes selv, at han er verdensmester til at juletrylle, men Britt er nu ikke så imponeret. Nissemor Britt og drillenisse Bob byder børnene op til dans og sang. Så er der juleparty, og Bob glæder sig til julepruttesangen!

Juleunderholdning i børnehøjde

Og der kommer naturligvis også en julemand. Jul med Britt og Bob er et børnejuleshow, hvor børnene inddrages aktivt. Der kommer læssevis af sjove indslag i et tempofyldt show med masser af spas og ballade, fyrværkeri, trylleri, sang, og måske danser Bob julepolka!

Mere om Britt og Bob

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Jul med Britt og Bob, er du velkommen til at ringe eller sende en mail. Og hvis du beskriver dit arrangement i formularen herunder, vender vi tilbage med priser på Jul med Britt og Bob. Bookingforespørgsel
britt-og-bob-bifald
Top

Modtag vores nyhedsbrev


Hvilke emner er du interesseret i?
×

Vil du høre nyt fra os?

Ja, tilmeld mig nyhedsbrevet