Book julemand til dit arrangement - Vi har mange forskellige
julemand-bifald
Share Button

På udkig efter en julemand? – Så har vi måske, hvad du mangler.

– Julemanden fra Nord

Julemanden er din garanti for den traditionelle juletræsfest, der er elsket af både børn og voksne. Festen bliver gerne krydret med historiefortælling og trylleshow. Julemanden fra Nord har erfaringer med både små og meget store juletræsfester. Og ligegyldig størrelsen så vil man få en oplevelse af, at børnene er i centrum – hver og en.

Der er også mulighed for, at julemanden tager sin familie med, så der er flere til at holde i hånd rundt om juletræet.

Julemanden laver også juletræstændinger og og walk-around i centre og gågader. Og som medlem af Dansk Julemandslaug er du sikker på at få en julemand af højeste kvalitet. Både når det kommer til dragt og skæg, men også når det kommer til julesind.

– Den glade julemand

Den glade julemand kommer gerne til firmaets eller foreningens julefest, i butikscentret, på gågaden, i børnehaven, skolen, på julemessen eller andre steder, hvor der skal spredes ægte og varm julestemning.

Han kan danse om juletræet, tage imod ønskesedler, uddele godter, læse julehistorier, tage fotos med børnene til julekort – eller andre julerier, der passer helt præcist til jeres julearrangement.

Kan også bookes som nissefamilie eller med musiker.

Husk blot, at den 24. december er Den glade julemand travlt optaget med at dele gaver ud til alle de artige børn, så der kan han “kun” indtil kl. 17.00.

– Julius den 1. (den rigtige julemand)

Julius den 1. er den rigtige julemand, fordi han er en hyggelig og omgængelig mand, som bibeholder troen på ham ved at være ulastelig klædt og ved at spille rollen fuldt ud.

Julemanden er for børnenes og julens skyld, han skal ikke være tryldekunstner eller gøgler.

Han skal fortælle julehistorier, lege, snakke og synge med børnene og således skabe et vedvarende ikon om den gamle tradition

Julemandens yndlingsbeskæftigelse er: Historiefortælling, sanglege, uddeling af gaver, karameller og slikposer, synge og danse om juletræet med børn i alle aldre samt kontakt med de børn, som vil havde et ønske i “Julemandens Ønskebog”. Det er ikke sikkert, at ønsket går i opfyldelse, fordi det står i bogen, men chancerne er meget større!

– Alletiders julemand

Kender du julemandens 6. troskabsløfte? Det lyder: Jeg lover at bruge mine kræfter til at skabe glæde og stemning.

Det vil Alletiders julemand gøre alt for at holde. Først og fremmeste fordi julens er hjerternes og børnenes fest.

Alletiders julemand kan underholde ved juletræsfesten med dans og sang rundt om det smukke grantræet, højtlæsning eller historiefortælling (selvfølgelig julehistorier) – og så kan man naturligvis få sig en hyggelig snak med julemanden, som altid er lyttende og nærværende.

Alletiders julemand kan også bruges som walk-around i storcentre, på gågader, til julemarkeder, i firmaer, børnehaver, plejehjem m.m.

Og han kan være med ved juletræstændinger, så lysene på træet såvel som i børn og voksnes øjne tændes.

Alletiders julemand er medlem af Dansk Julemands Laug.

– Danmarks hyggeligste julemand

Danmarks hyggeligste julemand har spændt Rudolf og alle de andre rensdyr for sin kane, og er igen i år parat til at tage ud i landet for at sprede julestemning til alle.

At få besøg af selveste julemanden er en stor oplevelse. Julemanden underholder både store og små med kendte og elskede sange og med sine levende fortællinger om sit værksted og alle nisserne. Julemanden har aflagt nisse-ed på, at han ikke går fra et arrangement, før alle børn har fået lov til at hilse på ham og tale med ham.

Danmarks hyggeligste julemand samler brugt legetøj ind til fordel for Red Barnet for derigennem at støtte udsatte børn i Danmark og resten af verden. Alle børn, der medbringer et styks brugt legetøj til julemanden, får overrakt et diplom med retten til at bære titlen: Officiel Hjælpenisse.

 – Den venlige julemand

Tror ud på julemanden?
Efter du har mødt Den venlige julemand, er vi ikke i tvivl om, din tro er vokset. Det handler om en følelse dybt inde af glæde og julestemning, og lige netop denne følelse rammer den venlige julemand. Når julemanden kommer ud og møder børnene og de voksne, opstår julemagien, og de gode minder skabes. Derfor bestræber vi os på altid at gøre oplevelsen så personligt som muligt.

Den venlige julemand stiller op til alt, hvad han kan nå inden juleaften – intet er for småt og intet er for stort – hjemme hos dig selv eller i børnehaven, i butikscentre, for cityforeninger eller til juletræsfester.

Så hvad ønsker du, han skal gøre for jer?

– Den rigtige grønlandske julemand

Julemanden kommer direkte fra sit værksted i Grønland, han går rundt og hilser på så mange børn som muligt og fortæller om sin rejse fra Grønland. Han fortæller om oplevelser og hændelser fra Grønland og lærer børnene at sige glædelig jul på grønlandsk.

Den rigtige grønlandske julemand går rundt om juletræet med børnene og de voksne, mens de synger kendte julesange.

Julemanden bruger følgende sange i sit show:

”Højt fra træets grønne top”
”Kender I den om Rudolf”
”På loftet sidder nissen med sin julegrød”
”Så går vi rundt om en enebærbusk”
”Jeg gik mig over sø og land”
”Nu er det jul igen”

Desuden leger julemanden et par sanglege med børnene.

Den rigtige grønlandske julemand deler godteposer, gaver, pebernødder eller lignende ud til børnene, hvorefter han vinker farvel og rejser videre, da han selvfølgelig skal nå at besøge mange andre børn inden juleaften.

Varighed: ca. 1 x 45 min.

OBS: Artisten fremsender et reproklart sanghæfte til tryk/kopiering med ovennævnte sange.

– Den rare julemand

Den bløde julepakke

Hyggeligt juletrylleshow med Den rare julemand
Juleunderholdning med masser af hygge og trylleri med et juleglimt i øjet.
Der er sjov og spas i luften, når Den rare julemand kommer forbi.

Varighed: 1 x ca. 30 min.

Den mellemstore julepakke

Som ”Den lille julepakke” – efterfulgt af sang og dans rundt om juletræet – og nu er det jul igen. I bydes op til dans om jeres eget pyntede juletræ med alle de klassiske sange og naturligvis også ”Nu det jul igen”. Evt. uddeling af jeres egne godteposer/gaver.

Varighed: 1 x ca. 60 min.

Årets store julepakke

Årets store julepakke indeholder julehygge med to søde og flotte nisser, Den rare julemand og Spillenisse. Der er musikalsk underholdning ved Spillenissen.
Vælg mellem hyggeligt hatteteater, hvor nisserne og Den rare julemand sammen med børnene laver et sjovt improvisationsteater – eller hyggeligt juletrylleshow med Den rare julemand, hvor børnene inddrages aktivt.
I bydes op til dans om jeres eget pyntede juletræ med alle de klassiske sange og naturligvis også ”Nu det jul igen”. Evt. uddeling af jeres egne godteposer/gaver.
Efterfølgende klippeværksted, hvor vi medbringer alle materialer og rekvisitter.
Et julearrangement fyldt med julehygge, nisser, trylleri, live musik, finurligheder, dans om træet, klippeklistrehurlumhej, skøre indslag og de traditionelle julesange.

Varighed: ca. 2-3 timer.

 

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Julemand, er du velkommen til at ringe eller sende en mail. Og hvis du beskriver dit arrangement i formularen herunder, vender vi tilbage med priser på Julemand. Bookingforespørgsel
julemand-bifald
Top

Modtag vores nyhedsbrev


Hvilke emner er du interesseret i?
×

Vil du høre nyt fra os?

Ja, tilmeld mig nyhedsbrevet