Sanger ›› Julie Winckler ⇢ Book hendes koncerter her
julie-winckler-bifald
Share Button

Musikken til lindring

Julie Winckler spiller intimkoncerter for mennesker, som har brug for musikken til lindring. Med en baggrund som musikterapeut, sangskriver og sanger, komponerer Julie sange, som er designet til at skabe ro, eftertænksomhed, nærvær og lindring.

Julie er kandidatstuderende på Musikterapi på Aalborg universitet og arbejder med korundervisning af ældre borgere, hvoraf flere har demensproblemer.

Hun er uddannet Professionsrettet Musikanvender med et metodisk fundament for anvendelsen af musikoplevelser i arbejdet med mennesker, der har særlige behov.

Hun tilbyder en unik oplevelse, som kan være med til at opfylde behov for fordybelse, afspænding og ro.

Hendes koncerter består af originale sange, som er skrevet til at berolige deltagerne. Den rolige atmosfære giver mulighed for at være til stede i nuet og til mærke efter med sjæl og krop. Deltagerne inviteres også til fællessang som del af koncerten.

Julie bruger bevidst både stemmen og musikkens komponenter til at skabe et rum, hvor roen og kan sænke sig

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Julie Winckler, er du velkommen til at ringe eller sende en mail. Og hvis du beskriver dit arrangement i formularen herunder, vender vi tilbage med priser på Julie Winckler. Bookingforespørgsel
julie-winckler-bifald
Top

Modtag vores nyhedsbrev


Hvilke emner er du interesseret i?
×

Vil du høre nyt fra os?

Ja, tilmeld mig nyhedsbrevet