Julius Mygind - bifald.dk
julius-mygind-bifald
Share Button

Julius Mygind

Julius Mygind, søn af skuespiller Peter Mygind, voksede op i trygge rammer med mor, far og lillebror nord for København, alligevel røg han ud i et langt hashmisbrug, som isolerede ham fra familien og omgangskredsen.

I dag, 12 år senere, er han helt ude af det og klar til at fortælle sin historie.

Foredrag med Julius Mygind

Julius Mygind er tidligere misbruger af hash. Selve hashrygningen startede, da han var en 14-årig knægt, som festrygning sammen med vennerne, men eskalerede senere til et massivt og langvarigt misbrug, og han gik fra ”pretty boy” til ”skinhead”. Den 26-årige skuespiller røg på et tidspunkt så meget, at hans venner slog hånden af ham, og han droppede ud af sin ungdomsuddannelse. I sidste ende var det en folder fra Gentofte Kommunes SSP (samarbejde mellem skole, socialforvaltning og politi, red.), som medvirkede til, at Julius kom ud af sit misbrug.

Nu er Julius Myind klar med foredragene:

Unge og stoffer – vejen ind og ud af et misbrug

Siden 2015 har Julius holdt foredrag om sin vej ind og ud af misbruget. Som 14-årig blev Julius overfaldet – uprovokeret – to gange. Senere fik han konstateret ADHD. Hashen blev et tiltrængt ubekymret frikvarter, som langsomt førte til depression, social isolation og angst.
I sin hudløst ærlige og personlige fortælling, sætter Julius fokus på, hvordan vi kan hjælpe de unge med vælge rusmidlerne fra i en verden, hvor konfrontationen med hash og kokain er alle vegne, og hvordan forældrene kan støtte og hjælpe de unge til et liv uden stoffer.

Han har aldrig oplevet, at folk har dømt ham, fordi han havde en kendt far. Han understreger også, at hans forældre ikke er skyld i, at han endte med at blive hashmisbruger, og at noget af det værste var at skulle holde det skjult for dem.

Julius’ foredrag er vedkommende, nærværende og inspirerende for dem, der kæmper eller har kæmpet med et misbrug, for pårørende og for alle, der har følt sig fristet til at prøve rusmidler.

Unge og motivation – få fokus til at skabe en solid og sund retning i livet 

Dette foredrag omhandler udfordringer med skole, selvværd og selvtillid, mødet med sex og stoffer samt bekymringer og refleksioner omkring fremtiden – og tilbyder de unge motivation til at blive den bedste udgave af dem selv.

Julius oplever i sit daglige virke som foredragsholder og coach, at ovenstående problematikker udgør en stigende udfordring for de unge, ikke mindst som konsekvens af de sociale medier. Mange unge føler, at de har ”forkerte” tanker, og at ingen kan forstå dem. Foredraget inspirerer de unge til at finde deres egen indre stemme og motivation til at blive den bedste udgave af dem selv, for således at kunne skabe et sundt og solidt ståsted i livet.

Når man som ung udvikler sin identitet, har man en tendens til at finde nogen, man kan spejle sig i. Med udgangspunkt i Julius’ personlige historie og sin værktøjer som coach, tilbyder han de unge en sund og motiverende rollefigur.

Foredraget tilbyder de unge det fokus og mind-set, Julius selv manglede som ung.

Foredrag med Peter og Julius Mygind – far og søn deler ud

Hvordan vi får skabt en god dialog med vores unge? Få et hudløst ærligt indblik i en far og søns erfaringer med stoffer, når Peter og Julius Mygind fortæller om Julius’ stofmisbrug, og hvilke konsekvenser misbruget havde for dem som familie.

I foredraget diskuterer Peter og Julius fra hver sit synpunkt, hvordan vi får skabt en god dialog forældre og unge imellem, som kan hjælpe de unge til at fravælge rusmidlerne i en verden, hvor konfrontationen med stoffer er alle vegne, og hvor det sociale pres for at passe ind er større end nogensinde.

Foredraget med Peter og Julius er meget vedkommende og særligt velegnet til forældre og deres teenagebørn.

Respons fra en arrangør:

”Nærværende og autentisk tog Julius Mygind os med på en rejse gennem hans liv. En fortælling som ramte ikke bare på overfladen, men i dybden. Det var et tydeligt budskab som havde stor relevans for vores elevgruppe, som kommer fra gode hjem og stærke familier. Tak for mod til at stå frem som rollemodel og fortaler for en generation, der alt for ofte finder information og viden i den sikre distance på nettet. Her mødte de et rigtigt menneske med et rigtigt liv. En god oplevelse som vi har lyst til at gentage for fremtidige elever.” – Stine Hagedorn, Odsherred Efterskole.

 

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Julius Mygind, er du velkommen til at ringe eller sende en mail. Og hvis du beskriver dit arrangement i formularen herunder, vender vi tilbage med priser på Julius Mygind. Bookingforespørgsel
julius-mygind-bifald
Top

Modtag vores nyhedsbrev


Hvilke emner er du interesseret i?
×

Vil du høre nyt fra os?

Ja, tilmeld mig nyhedsbrevet