Julius Umulius - klovnenissen der kan trylle - book ham hos bifald.dk
julius-umulius-bifald
Share Button

Julius & Umulius Juleshow

Julius og Umulius i højt julehumør
Nu er det jul over det ganske land
Nu kommer nissepige nu kommer nissemand
Vi kommer alle sammen frem fra vores skjul
For nu er det nemlig  blevet rigtigt jul

Sådan starter Julius og Umulius’ julesang, når de går på scenen hos jer med deres juleklovneshow. Julius & Umulius’ Juleshow er et juleshow med masser af trylleri, klovneri og nyskrevet julemusik. I showet optræder de to drillenisser, Julius og Umulius, og Hr. Jørgensen.

Julius og Umulius kan trylle, de kan spille musik og synge, jonglere med alt muligt, de kan lave over 100 forskellige ballonfigurer. Men frem for alt kan de klovne, så det kilder i maven på publikum. Julius og Umulius, driller hinanden og publikum med deres sjove julelege. Musikalsk spænder de vidt i deres show med selvkomponerede såvel som gamle julesange. Hr. Jørgensen deres kapelmester har en stor og afgørende rolle i deres gøren og laden.

Det er hylende sjovt!

Julius Umulius soloshow

Julius Umulius optræder også som soloshow, hvor nissen Julius Umulius er synger, tryller og klovner så både børn, mor, far og bedsteforældre føler sig underholdt. Bag Julius Umulius står Klovnen Palle, som gennem de sidste 12 år har klovnet land og rige rundt både i ind- og udland. Ansat af Cirkus Arena, og igennem de seneste underholdt BonBon-Lands mange tusinde gæster som Cowboyklovnen Bang-Bang.

Anmeldelser

“Et rigtig dejligt juleshow med masser af underholdning, sang og dans. En masse glade børn og forældre. Alt i al en dejlig juleweekend med Julius & Umulius Juleshow, kan kun anbefales. Det var dejligt at have hele pakken med nisserne og julemanden, der var med til at Synge og danse om juletræet.”
Vibeke Støvhase, Topdanmark Ejendom A/S.

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Julius Umulius, er du velkommen til at ringe eller sende en mail. Og hvis du beskriver dit arrangement i formularen herunder, vender vi tilbage med priser på Julius Umulius. Bookingforespørgsel
julius-umulius-bifald
Top

Modtag vores nyhedsbrev


Hvilke emner er du interesseret i?
×

Vil du høre nyt fra os?

Ja, tilmeld mig nyhedsbrevet