Kalle - børnunderholdning - juleunderholdning
Kalle-bifald
Share Button

Kalle

Kalle har længe storhittet på Ramasjang med Kalles DanmarksTour. Men også programmer som So Ein Ding og Natholdet har haft besøg af den kendte og vanvittig dygtige trommeslager.

Kalle aka Kalle Mathiesen er konservatorieuddannet trommeslager (der ikke kun slår på trommer), der har skabt sig en fantastisk karriere med sit helt eget show Kalles World Tour.

Hans mantra ”der er musik i alt, og alt er musik” gør, at han kan underholde med alt fra balloner, boremaskiner, pivedyr, ridderhjelme og piskeris. Kalle har spillet alle steder og på alt i Danmark og store dele af verden.

Når Kalle optræder, er det eneste, du kan være sikker på, at du ikke kan være sikker på noget som helst. Med sig til koncerten har han også sin bas og bruger hyppigt sin Loopstation, som er en form for sampler, der kan optage og loope alle slags lyde. Han blev skandinavisk mester i Loopstation i 2003, og var desuden Lars Hjortshøjs musikalske sidekick i showet My Danish Collection.

Kalle laver en koncert med masser af gode hits fra Ramasjang – som grundet hans kreative tilgang til musikken aldrig er de samme. Han laver musik i nuet og udfordrer vores musikalske grænser.

Kalles Juletour

I julen tager han på JuleTour for at høre, hvordan Danmark lyder – og kan netop nu bookes til butikscentre, kulturhuse og andre steder, der trænger til en anderledes julekoncertoplevelse for børn og deres voksne.

Undervejs undersøger han, om der er en bid Skillema-dinke-dinke-du i en banjomus, om pebernødder emmer af julemusik, og om julen rent faktisk har den såkaldte englelyd.

Kalle prøver altid på at slå rekorden for hurtigste trommeslager, og han vil spille sange fra Ramasjang udsendelserne. Til sidst kan publikum være med til at lave en hyldest sang til netop dagens by eller sted.

Han giver sig også god tid til at skrive autografer og tale med alle børnene efter koncerten.

 

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Kalle, er du velkommen til at ringe eller sende en mail. Og hvis du beskriver dit arrangement i formularen herunder, vender vi tilbage med priser på Kalle. Bookingforespørgsel
Kalle-bifald
Top

Modtag vores nyhedsbrev


Hvilke emner er du interesseret i?
×

Vil du høre nyt fra os?

Ja, tilmeld mig nyhedsbrevet