Karen Thisted og Huxi Bach - Book dem her!
karen-thisted-og-huxi-bach-bifald
Share Button

Karen Thisted og Huxi Bach

Karen Thisted og Huxi Bach er stadigvæk to løse kanoner. Til sammen udgør de en sprængfarlig cocktail, der har skudt med skarpt mod høj og lav og hudflettet samfundet i  Den Løse Kanon på P3.

På tværs af en generationskløft spidder journalist og forfatter Karen Thisted sammen med satiriker og samfundsdebattør Huxi Bach dagens Danmark i en original blanding af satire, anekdoter fra to turbulente liv og skarp politisk analyse med et glimt i øjet. Om hvordan ville de have skruet samfundet sammen.

Ingen kan vide sig sikre, når Karen Thisted og Huxi Bach hudfletter dagens Danmark. Heller ikke publikum, som selvfølgelig må byde ind med spørgsmål til de to løse kanoner. Det bliver en aften, hvor hverken bankdirektører, politikere eller kongehuset – eller Karen og Huxi selv for den sags skyld – kan vide sig sikre.

Huxi Bach og Karen Thisted har fået fri taletid og skyder efter alt, der bevæger sig i landets nyhedsbillede. Måske rammer de rigtigt, måske rammer de gråspurvene, måske rammer de sig selv i foden med den løse kanon. De råber først og skriger bagefter, og som man siger: ”De sigter godt, men rammer skidt.”

Publikum inviteres også til at byde ind – på eget ansvar selvfølgelig!

En aften med garanti for grin, gråd og eftertænksomhed!

”Det var fænomenalt. Virkelig en god oplevelse og alle pengene værd. Vi trængte i firmaet til en ’feel good’-oplevelse og det fik vi i den grad. Både Karen Thisted og Huxi Bach var meget veloplagte og leverede varen. Showet er absolut anbefalelsesværdigt og jeg har allerede sendt en mail rundt til de andre afdelinger i Lemvigh-Müller med mine varmeste anbefalinger.”

 

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Karen Thisted og Huxi Bach, er du velkommen til at ringe eller sende en mail. Og hvis du beskriver dit arrangement i formularen herunder, vender vi tilbage med priser på Karen Thisted og Huxi Bach. Bookingforespørgsel
karen-thisted-og-huxi-bach-bifald
Top

Modtag vores nyhedsbrev


Hvilke emner er du interesseret i?
×

Vil du høre nyt fra os?

Ja, tilmeld mig nyhedsbrevet