kasper-nielsen-bifald
kasper-nielsen-bifald

Bookingforespørgsel på
Kasper Nielsen

Kasper Nielsen

Del her:

– Fejlbarlig · et interaktivt comedy show med noget på hjerte

Virksomheder, politikere og meningsdannere har gennem de seneste mange år stillet flere krav til skolebørn, studerende og arbejdstagere. Vi skal yde mere til samfund og erhvervsliv. Samtidig er vi selv blevet mere fokuserede, når det gælder egne mål – hvad enten det er inden for arbejdslivet, vores egen sundhed, valg af partner osv. Det handler i høj grad om at opnå ”det perfekte liv”.

Vejen derhen er ligeledes i stigende grad blevet smallere. Det handler om at gøre ting ”rigtigt” for at kunne opnå sit mål! Men når der er så meget fokus på at gøre ting på den perfekte og rigtige måde, vokser potentialet for at gøre ting forkert på den anden side også. Der er mindre spillerum til at lave fejl, og vi får oftere en opfattelse af at være ”fejlbarlige”.  Og dette medfører dårlige vilkår for vores trivsel og mentale sundhed.

Kasper Nielsen har gennem de sidste to årtier været improvisationsskuespiller, komiker og coach (han er cand.comm. med speciale i improvisation). Han betegnes af mange i comedy-miljøet som en af de allerbedste til improvisation på scenen. Han har spillet sammen med Lars Hjortshøj, Thomas Warberg, Andreas Bo, Nicolas Bro, Torben Kris, Simon Talbot osv.  Han er Danmarksmester 2017 i impro-comedy. Han var i seks år medlem af improgruppen, Specialklassen. Han var skuespiller i TV 2-programmet Live fra Bremen. Pt. arbejder han på Go’ aften Danmark, hvor han spiller den fiktive chauffør Tue, og han har desuden de seneste par år haft en tilknytning til Radio24syv som vært og komiker i samarbejde med komikeren Brian Lykke.

I 2017 var han hver uge været vært på Comedy Zoo i København på Open Mike Improv, hvor han sammen med ukendte og kendte mennesker har lavet impro-comedy på et ekstremt underholdende niveau.

I showet Fejlbarlig har Kasper Nielsen en mission: At overbevise publikum om, at vi skal blive bedre til at fejle!

På en fantastisk underholdende og ærlig facon laver Kasper stand-up om det at føle sig som en fejl i sit eget liv: i folkeskolen, på studiet, i sit ægteskab, arbejdsliv osv. Samt et liv med mere accept af sine fejl og mindre fokus på det ”perfekte”.

Som noget helt anderledes på den danske comedy scene inddrager Kasper Nielsen sit publikum i små vanvittigt sjove improvisationer – altid med respekt og kærlig nudging i sin kontakt med publikum. Med sine mange års erfaring får han sammen med publikum skabt noget sjovt og unikt, og man mærker, hvordan det føles, når fejl bliver en ressource. Og forhåbentligt er det ikke kun Kasper, der efter showet værdsætter at være ”fejlbarlig”.

Showet rette sig især til uddannelsessteder, arbejdspladser og institutioner med f.eks. mental sundhed, godt arbejdsmiljø og antimobning som fokus.

Varighed: 1 x 30-60 min.

 

Top

tak for din henvendelse!

Tanja fra bifald ringer eller skriver til dig