Kaya Brüel og Ole Kibsgaard - børnemusik | bifald.dk
Kaya-og-ole-bifald
Share Button

Kaya Brüel og Ole Kibsgaard

– børnemusik

Kayas oldefar, keramiker og musiker Axel Brüel er nok mest kendt for sin melodi til sangen ”Rapanden Rasmus”. Men det, som de fleste sikkert ikke ved, er, at han også har komponeret 30 sange i 1950’erne med tekster af Halfdan Rasmussen.

Sangene burde for længst have været en del af vores fælles sangskat, men det bliver de forhåbentlig med Kaya Brüels cd ”Jeg fandt en sang på vejen”, som Kaya drager landet rundt med for at spille sangene live sammen med Ole Kibsgaard.

Kaya Brüel og Ole Kibsgaard

”Jeg fandt en sang på vejen” er titlen på Kaya Brüels femte soloalbum (2006) og det første på dansk. Melodierne er komponeret i 1950’erne af hendes oldefar Axel Brüel til Halfdan Rasmussens børnerim. Vi kender alle ”Rapanden Rasmus”, og nogle vil måske nynne genkendende med på ”Der lå en lille pebernød”.

Kaya anser ”Jeg fandt en sang på vejen” som én af hendes bedste udgivelser, og anmelderne er enige: ”Det er dansk kulturarv, når det er bedst, som kan læses med ørene og fortolkes med fødderne”. Cd’en oser af spilleglæde, og der er kun brugt rigtige instrumenter.

Med sig på scenen har Kaya guitarist Ole Kibsgaard også kendt fra Kaj og Andrea. Sammen synger og spiller de på en fortællende og underholdende måde disse herlige sange.

Det er musik for både store og små, bedsteforældre og oldebørn, samt alle andre, som er vokset op med Halfdan Rasmussens finurlige børnerim.

Kaya Brüel og Ole Kibsgaards musik er for alle, der elsker god velspillet musik. En dejlig oplevelse for hele familien. Aldersgruppe: 2-10 eller måske snarere 0-100!

Halfdans Hoved med Kaya Brüel og Ole Kibsgaard

I 2015 ville Halfdan Rasmussen, en af Danmarks skønneste digtere og forfattere, være fyldt 100 år! Det markerede Kaya Brüel og Ole Kibsgaard med en forrygende familiekoncert, hvor de spillede et udpluk af Halfdans mest kendte og sjove børnesange. Kaya udgav i 2006 ”Jeg fandt en sang på vejen” og i 2008 ”Med Dannebrog på næsen” med melodier skrevet i 1950’erne af hendes oldefar Axel Brüel til Halfdans tekster. Det er Kayas oldefar, der skrev melodien til en af Halfdan Rasmussens mest berømte børnesange ”Rapanden Rasmus”. Cd-udgivelserne blev en stor succes, og ”Jeg fandt en sang på vejen” vandt en DMA i 2009 for bedste børneudgivelse. I forbindelse med markeringen af 100 årsdagen for den folkekære digter Halfdan Rasmussens fødsel udgav Kaya Brüel og Ole Kibsgaard hyldest cd’en ”Halfdans Hoved”, som indeholder Halfdans mest berømte sange samt nye melodier komponeret af Kaya Brüel og Ole Kibsgaard.

Oplev koncerten Halfdans Hoved og syng med på alle de skønne sange, du kender, som ”Rapanden Rasmus”, ”Mariehønen Evigglad”, ”Lille frække Frederik” og mange flere dejlige sange for store og små, alle skrevet af en af vor tids største forfattere, Halfdan Rasmussen.

Ole Kibsgaard solo – børneshow

Når Ole Kibsgaard optræder med sit show for børn og barnlige sjæle, går det ikke stille for sig.

13 år og næsten 100 programmer sammen med den frække frø og den søde papegøje har sat sine spor, og vi skal da også høre og synge med på både: navnesangen, Kajs sang, Andreas sang, bakke snagvendt sangen og prutte bøvs sangen.

Derudover kommer der en tryllekunstner (der ligner Ole en lille smule), som tryller med børnene og laver sjov og ballade.

Men Ole kommer tilbage og slutter showet af med flere af de børnesange, som børnene kender og elsker, f.eks. ”Fy fy skamme” m.m.

 

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Kaya Brüel og Ole Kibsgaard, er du velkommen til at ringe eller sende en mail. Og hvis du beskriver dit arrangement i formularen herunder, vender vi tilbage med priser på Kaya Brüel og Ole Kibsgaard. Bookingforespørgsel
Kaya-og-ole-bifald
Top

Modtag vores nyhedsbrev


Hvilke emner er du interesseret i?
×

Vil du høre nyt fra os?

Ja, tilmeld mig nyhedsbrevet