Kaya Brüel - bifald.dk
kaya-bruel-bifald
Share Button

Kaya Brüel

Kaya Brüel debuterede som bare 19-årig med albummet ”KAYA”, og hun blev landskendt for sine versioner af bl.a. ”Shower The People” og ”Traffic Jam”. Det er blevet til en varieret karriere med både sang og skuespil. Ud over en del store roller på de danske og udenlandske scener har Kaya udgivet ti soloalbummer og medvirket på et hav af indspilninger. Hun har bevæget sig elegant mellem genre som soul, jazz og pop til et mere elektronisk univers på hendes seneste udgivelse ”Nu & Nær”, der udkom i 2016 og markerede hendes 25 års jubilæum.

Få en uforglemmelig aften i selskab med dygtige Kaya Brüel og hendes stjerneband.  Glæd dig til en koncert, hvor Kaya i tæt kontakt med publikum deler ud af sin smukke stemme og fine historier knyttet til hendes sange, liv og karriere. Ikke mindst i forrygende samspil med nogle af landets bedste musikere. En nærværende og stemningsfuld musikalsk oplevelse med Kayas varme stemme som omdrejningspunkt.

Ud over en imponerende sangkarriere har Kaya haft stor succes på de danske og udenlandske teater scener med bl.a. forestillingerne Woyzeck af Wilson og Waits, Maria de Buenos Aires og Pigen med paraplyerne. I 2016 medvirkede hun i den musikalske komedie DIRCH, der blevet spillet i Glassalen i Tivoli. Kaya er desuden med i City Singler, der består af fire skuespillerinde. Den morsomme gruppe havde premiere på deres fjerde show i Glassalen i 2017.

Kaya Brüel: vokal

Ole Kibsgaard: guitar

Peter Düring: trommer

Mads Storm: keyboard

Nicholas Findsen: bas.

 

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Kaya Brüel, er du velkommen til at ringe eller sende en mail. Og hvis du beskriver dit arrangement i formularen herunder, vender vi tilbage med priser på Kaya Brüel. Bookingforespørgsel
kaya-bruel-bifald
Top

Modtag vores nyhedsbrev


Hvilke emner er du interesseret i?
×

Vil du høre nyt fra os?

Ja, tilmeld mig nyhedsbrevet