Kirsten Saurus Mehlsen - bifald.dk
Share Button

Kirsten Saurus Mehlsen

– musikpædagog og musikterapeut

Kirsten Saurus Mehlsen har i syv år været musikmedarbejder i det topsikrede fængsel, Enner Mark ved Horsens.
Med fokus på musik og sang, fortæller hun/de om afsoningsforholdene for de af vores medmennesker, som er frihedsberøvede fra få år op til 12-16 år.

Foredrag med Kirksten Saurus Mehlsen

Kan musikken nå ind bag murene og de barske facader hos de indsatte i Enner Mark Fængsel?

Det kan den, mener Kirsten Saurus Mehlsen. Med fokus på musik og sang, fortæller hun om afsoningsforholdene for mennesker, som er frihedsberøvede fra få år op til 12-16 år (livstid eller forvaring). Om at ”så små frø” og opleve de slår rod, og hvordan musikken kan være med til at lette afsoningen.

Foredraget, som ledsages af billeder og musiklydklip, varer halvanden til to timer. Der vil være fællessang undervejs udvalgt blandt de mest populære i fængslets fangekor. Der afsættes tid til spørgsmål fra tilhørerne.

Kirsten Saurus Mehlsen er musikpædagog og musikterapeut. Ud over jobbet i fængslet har hun lang erfaring som musikunderviser/formidler på musikskoler, højskoler, i socialpsykiatrien og som foredragsholder.

Uddrag af udtalelser om afholdte foredrag:

”Vi fik et indblik i en verden, som er totalt ukendt for de fleste af os, og et møde med to helt fantastiske mennesker.” – Ørsted kirke.

”Underholdende, hjertevarmt og tankevækkende.” – Seniorhøjskolen Munkebo.

”Kirsten og Sørens foredrag er virkelig i sværvægtsklassen. Det giver et sublimt indblik i, hvad musikken kan betyde inde bag ringmuren. Jeg kender Kirsten og Søren både fra mit arbejde i fængslet og fra deres foredragsvirksomhed.” – Jesper Birkler, fængselspræst.

”Tak for et levende og medmenneskeligt indblik i en verden vi ofte kun ser udefra. Kirsten en ildsjæl og Søren, tidligere indsat, som på hver deres måde beskrev hvordan musik kan flytte, samle og ændre vores adfærd. Kan kun varmt anbefale foredraget til andre. Vi var 50 højskoledeltagere, som blev godt underholdt og oplyste.” – AOF’s seniorhøjskole.

 

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Kirsten Saurus Mehlsen, er du velkommen til at ringe eller sende en mail. Og hvis du beskriver dit arrangement i formularen herunder, vender vi tilbage med priser på Kirsten Saurus Mehlsen. Bookingforespørgsel
Top

Modtag vores nyhedsbrev


Hvilke emner er du interesseret i?
×

Vil du høre nyt fra os?

Ja, tilmeld mig nyhedsbrevet