Klaus Mulbjerg - Tryllekunstner og komiker | Book ham hos bifald.dk
klaus-mulbjerg-bifald
Share Button

Klaus Mulbjerg

– tryllekunster og komiker

Tryllekunstner og komiker Klaus Mulbjerg er garant for charmerende og unik magisk underholdning til enhver lejlighed.

Der er kort sagt tale om en fælles grineoplevelse og tankevækkende trylleri, når Klaus Mulbjerg stilsikkert serverer stand-up komik, gags og stærk magi.

Tryllekunstner Klaus Mulbjerg blander det bedste fra stand-up komikkens verden med det bedste fra trylleriets verden, hvilket resulterer i et unikt show i international klasse.

Hvem er Klaus Mulbjerg?

Han er idémand og medskaber af DR3’s prisbelønnede serie Fuckr med dn hjrne. Han er medskaber og konsulent på alle Rune Klans onemanshows samt tv-serien Hokus Fucking Pokus på Kanal 5. Og han er forfatter til Politikens store tryllebog.

Nærværende underholdning

Trylleri og stand-up comedy er begge interaktive underholdningsformer, hvor publikum løbende inddrages i løjerne. Som garvet entertainer er Klaus Mulbjerg toptrænet i at ”stikke en finger i jorden”, det vil sige i at aflæse sit publikum. Det betyder, at showet altid er nærværende og henvender sig direkte til publikum, hvad enten der er tale om firmajulefrokost, konfirmation, 40 års fødselsdag  eller lignende.

Eksklusivt, unikt og sjovt

Tryllekunstner Klaus Mulbjerg optræder også med  close-up magi. Dette er en intim form for underholdning, hvor tryllekunstneren går rundt mellem gæsterne og optræder for små grupper ad gangen. Denne form for trylleri er meget populær, da alle får mulighed for at opleve magien helt tæt på.

Klaus Mulbjerg har været professionel tryllekunstner siden 1995, og han har optrådt til et utal af firmaarrangementer og private fester over hele landet.

Tryllekunstner Klaus Mulbjerg har medvirket i både film og tv samt vundet priser for sin optræden i både ind- og udland.

Klaus Mulbjerg optræder også gerne på engelsk.

”Stor tak for magisk underholdning på vores internationale ledermøde i Hamborg sidste uge.
Du ramte plet og nåede ud til alle uanset hvilken kultur de kom fra. Tak fordi du var med til at skabe en fantastisk stemning på vores møde, og vi vil til enhver tid varmt anbefale dig.”  Danfoss Power Electronics A/S.

 

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Klaus Mulbjerg, er du velkommen til at ringe eller sende en mail. Og hvis du beskriver dit arrangement i formularen herunder, vender vi tilbage med priser på Klaus Mulbjerg. Bookingforespørgsel
klaus-mulbjerg-bifald
Top

Modtag vores nyhedsbrev


Hvilke emner er du interesseret i?
×

Vil du høre nyt fra os?

Ja, tilmeld mig nyhedsbrevet