Klovnen TRUT - Ballonklovn - Sminkeklovn - Heks | bifald.dk
klovnen-trut-bifald
Share Button

Klovnen TRUT

ballon- og sminkeklovn

Den professionelle ballon- og sminkeklovn TRUT (alias Sabrina Wigh) har underholdt børn i mere end ti år på sin egen søde og milde facon. Klovnen TRUT er påført en let sminke, så selv de mindste børn synes, det er dejligt, at der er en klovn til stede.

Trut har en stor professionel færdighed både i ansigtsmaling og ballonbinding. Trut har været på kurser i Østrig ved verdensmesterskaberne i ansigtsmaling flere gange.

I februar 2016 fik Trut af WCA (World Clown Association) et legat, hvor TRUT deltog i workshops med nye idéer og teknikker i Orlando, USA.

Trut er kendt landet over af flere børn, da hun i over ti år har underholdt både i storcentre, handelsstandsforeninger, fagforeninger, banker og et stort antal firmaer, hvor Trut på sin søde klovnefacon har underholdt børnene.

Kom og oplev Trut male flotte ansigtsmalinger på børnene samt se hendes hurtige fingerfærdighed, når hun laver skønne ballonfigurer til børnene.

Trut er medlem af Clowns International samt World Clown Association

Måske har du allerede mødt Trut som skovnissen Godte eller Heksen Sabrina Olivia?

Heksen Sabrina Olivia

Kan også bookes som Heksen Sabrina Olivia, som sminker grufulde ansigter til at skræmme, men også små prinsesser og svaner fryder hendes sælsomme væsen.

Hvis der er nogle børn, som gerne vil være zombier eller Dracula, så sminker heksen Sabrina Olivia dem med rigtig filmblod. Børnene kan også vælge skræmmende sårflænger eller skudsår.

Heksen Sabrina Olivia kan også bookes til at skabe grufulde ballonfigurer, og hun har i flere år arbejdet sammen med Heksen Poxi, blandt mange steder er de set sammen i Tarup Center, Lyngby Storcenter samt Tivoli.

Mangler I en heks til sankthans, halloween eller en anden lejlighed, så er Heksen Sabrina Olivia klar til at skabe (u)hygge.

Prinsesse Sabrina

Klovnen TRUT kan også bookes som Prinsesse Sabrina, hvor hun laver walk-around med ballondyr.

 

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Klovnen TRUT, er du velkommen til at ringe eller sende en mail. Og hvis du beskriver dit arrangement i formularen herunder, vender vi tilbage med priser på Klovnen TRUT. Bookingforespørgsel
klovnen-trut-bifald
Top

Modtag vores nyhedsbrev


Hvilke emner er du interesseret i?
×

Vil du høre nyt fra os?

Ja, tilmeld mig nyhedsbrevet