Günther Krautseppl & DJ Heini - bifald.dk
Günther Krautseppl & DJ Heini
Share Button

Günther Krautseppl & DJ Heini

Günther Krautseppl & DJ Heini optræder live som både solist og duo. De spiller bl.a. genkendeligt tyrolermusik, som man kender fra Oktoberfesten i München. Ud over det spiller de også afterski-hits, som man kender fra skipisterne, og dertil blander de det hele med genkendeligt dansemusik, pop/rock samt oldies but goodies.

Günther Krautseppl spiller, så det lyder som et helt tyrolerorkester, og han er mand for at sætte gang i publikum med masser af fællessang og andre aktiviteter. Partymusik, som man f.eks. kender fra Oktoberfest i München, skiferie i hytten eller sommerparty på Mallorca.

Krautseppl and Friends: Som solist, DJ eller med band  – de medbringer lyd og lys, som passer både til større og mindre arrangementer. De taler også dansk, men showet foregår mest på tysk.

100 procent autentisk – tale og sang på tysk

Showet skal både høres og ses. Der bliver optrådt på flydende tysk, for Günther Krautseppl & DJ Heini lægger stor vægt på at være autentiske, skabe høj underholdningsværdi og have fokus på publikum.

De når ud over scenekanten og laver små og mellemstore aktiviteter i form af dans og selskabslege for at skabe den helt rigtige stemning under en tyrolerfest, Oktoberfest eller Bierfest. Derudover skråler og skåler de med publikum i rigelige mængder, så man hele tiden holder gang i både festen såvel som udskænkning i baren.

 

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Günther Krautseppl & DJ Heini, er du velkommen til at ringe eller sende en mail. Og hvis du beskriver dit arrangement i formularen herunder, vender vi tilbage med priser på Günther Krautseppl & DJ Heini. Bookingforespørgsel
Günther Krautseppl & DJ Heini
Top

Modtag vores nyhedsbrev


Hvilke emner er du interesseret i?
×

Vil du høre nyt fra os?

Ja, tilmeld mig nyhedsbrevet