Kristian Skovbo - Comedy magic show - Walk-around magic
kristian-skovbo-bifald
Share Button

Kristian Skovbo

– oplev magi med et twist af comedy

Kristian Skovbo har tryllet siden 1994, hvor han for første gang satte sine ben i den lokale tryllebutik. Hans stil er elegant med et strejf af stand-up. Underholdning med Kristian Skovbo er en kombination af magi, comedy og lommetyverishow, hvor publikum involveres. Kristian Skovbo kombinerer magi med en stor portion humor – leveret på en nærværende måde.

Siden 1999 har Kristian begejstret og underholdt ved et hav af arrangementer rundt omkring i landet. Kristian optræder fra 10-700 mennesker – alt efter typen af arrangement.

Oplev et show, hvor publikum involveres og bliver snydt, så det driver.

Kristian Skovbo optræder uden  problemer på engelsk, og han optræder ofte på engelsk ved arrangementer, hvor deltagere fra flere lande skal have en fælles oplevelse.

Comedy Magic Show med Kristian Skovbo

Oplev magi og fingerfærdighed, alt sammen leveret med et strejf af stand-up. Showet er interaktiv, og publikumsinvolvering er en stor del af showet. Humoren er bred og rammer mange aldersgrupper.

Walk-around Magic med Kristian Skovbo

Magi med kort, mønter, ringe, snore, skeer og ure, der stjæles, foregår rundt ved selskabets borde, eller under en reception/velkomstdrink mellem folk. Magien sker helt tæt på – alt udført med fingerfærdighed i høj klasse.

Show til konference og møder med Kristian Skovbo

Gør noget ekstraordinært ud af jeres næste møde eller konference, så deltagerne ikke ”falder hen” i fagligt stof. Kristian får deltagerne aktiveret med sit show med det resultat, at de bliver ”ladet op” op og med begejstring fortsætter forløbet.
Der er igennem showet flere faglige referencer som teamwork, intuition, og fokus – udsat for en tryllekunstner.

Messer

Få et trækplaster på messestanden og få jeres budskab frem på en måde, så det med garanti bliver husket. Resultatet er altid, at virksomheden kommer i dialog med potentielt flere emner.

Kristian Skovbo som konferencier

Vil I holde firmafest, prisuddeling eller en kundemiddag, som sidder lige i skabet? Skal alle de døde punkter forsvinde fra festen? Så lad Kristian Skovbo styre arrangementet fra start til slut som konferencier.

Med stor erfaring sætter Kristian festen i gang og byder velkommen på en sjov og anderledes måde. Sammen med jer planlægger Kristian festen med de forskellige indslag.

Start festen med en icebreaker, som giver alle noget at snakke om. Efter hovedretten kan Kristian optræde med sit Comedy Magic Show.

Læn jer tilbage og nyd festen – Kristian koordinerer med stedet og har det store overblik.

Kristian Skovbo laver en totalløsning og medbringer lydanlæg.

”Jeg har hørt dig før, og var overbevist om, at du kunne løfte denne specielle opgave.
Dette blev til fulde indfriet. Ikke kun – jeg var ovenud tilfreds. De professionelle lyd-, lys- og videofolk kommenterede det således: Du var skarp, professionel og med styr på tingene.” – Poul-Erik Foldbjerg, arrangør af Handicap Grand Prix 2014.

 

 

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Kristian Skovbo, er du velkommen til at ringe eller sende en mail. Og hvis du beskriver dit arrangement i formularen herunder, vender vi tilbage med priser på Kristian Skovbo. Bookingforespørgsel
kristian-skovbo-bifald
Top

Modtag vores nyhedsbrev


Hvilke emner er du interesseret i?
×

Vil du høre nyt fra os?

Ja, tilmeld mig nyhedsbrevet