Lars Bom - Book hans foredrag hos bifald!
lars-bom-bifald
Share Button

Lars Bom

Lars Bom Olesen er skuespiller og er uddannet på Statens Teaterskole i 1985. Lars Bom har medvirket i diverse teaterstykker, film og tv-serier, han har desuden vundet en award for Bedste Skuespiller i 1999 ved Fantafestivalen for sin rolle i Skyggen (1998). Lars Bom er dog bedst kendt for sin rolle i tv-serien Strisser på Samsø, det danske politidrama Rejseholdet, børnefilmen Klatretøsen og den omfattende reklamekampagne for teleselskabet Onfone.

Ud over skuespil dyrker Lars Bom også løbetræning og har tidligere udgivet en dvd/bog om løb.

Foredrag med Lars Bom

Antimobning og grøn adfærd

Lars Bom har siden 1999 arbejdet med antimobning, på aftenskoler, skoler, i virksomheder, fagbevægelser m.m. Lars Bom forsøger efter bedste evne at være en stemme i indsatsen mod mobning og for indsatsen for et bedre samvær os imellem.

Lars Bom stiller sig selv og andre en række spørgsmål:

 • Hvordan oplevede han selv mobning?
 • Mobber Bamse Kylling?
 • Hvorfor er Drengene fra Angora antimobbere?
 • Hvad gør mobning ved din personlighed?
 • Hvad gør skoler og arbejdspladser for at blive antimobbere?
 • Hvordan reagerer et mobbeoffer?
 • Hvordan kan man gøre op med offerrollen?
 • Hvad er en mobber?
 • Hvorfor er der mobbere?
 • Hvordan kan vi hjælpe hinanden til effektivt at skabe en åben, varm og glædesfyldt skole eller arbejdsplads, hvor værdigheden er i top? Hvordan bliver vi bedre til at kommunikere?
 • Er der tabuer og konfliktskyhed i den danske kultur?
 • Hvad gør ensomhed ved dig?
 • Hvad betyder fysisk berøring for mennesker?
 • Hvilke børn lever i dag og med hvilke udfordringer – analoge som digitale?
 • Og sidst, men ikke mindst: Hvad er grøn adfærd?

Du/I kan selv skrive videre på listen af spørgsmål, der måtte dukke op. Den bedste vej til et liv uden mobning sker gennem optimal indsigt i dit barn, i dig selv og i skolen eller din arbejdsplads. Lars Bom bidrager med en analyse og en værktøjskasse til en proces, hvor vi sammen kan forandre vores og vores børns hverdag – hver dag.

Elsk fiaskoen, så får du succes

Hvordan lærer jeg ikke at være bange for at fejle? Hvor bevidst er jeg om de signaler, jeg sender ud? Ved jeg, hvordan jeg fungerer i f.eks. et selskab? Er jeg den stille type? Eller den, der dominerer snakken? Hvordan påvirker min stemme og kropssproget min personlighed? Kan jeg lave om på det? Hvordan undgår jeg at komme op og skændes med andre? Hvordan bliver jeg glad for min krop? Er jeg ærlig og reel over for mig selv? Hvordan optimerer jeg min kommunikation og mit kropssprog i forhold til andre mennesker? Hvordan håndterer jeg konflikter? Er jeg interesseret i andres succes eller kun min egen?

Med udgangspunkt i adfærdsbevidsthed og filosofi vil Lars Bom komme med et oplæg til debat om, hvorfor fejlbarlighed er så vigtigt et tema for mennesket, og hvilken indflydelse det har på os i hverdagen.

Train smarter, train harder

Træning i løb og cykling er ikke raketvidenskab, men flere ved ikke om deres træning virker efter hensigten. Hvorfor?

Hvordan træner man optimalt? Og undgår skader? Hvordan kan træning gøres til en fast bestanddel i hverdagen? Hvordan kan man få tid til både familie og træning? Hvordan forbereder man sig bedst til konkurrencer i løb og cykling? Hvordan forbedrer man sin teknik på cyklen? Hvad skal der til for at sætte personlig rekord? Hvorfor er det så vigtigt for hjernen at bevæge sig? Kan man spise sig til en bedre præstation? Hvad er god styrketræning? Skal man strække ud?

Det og mange andre spørgsmål gives der svar på. Der bliver rig lejlighed til at stille spørgsmål og debattere.

 

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Lars Bom, er du velkommen til at ringe eller sende en mail. Og hvis du beskriver dit arrangement i formularen herunder, vender vi tilbage med priser på Lars Bom. Bookingforespørgsel
lars-bom-bifald
Top

Modtag vores nyhedsbrev


Hvilke emner er du interesseret i?
×

Vil du høre nyt fra os?

Ja, tilmeld mig nyhedsbrevet