Lars Godbersen - book ham som konferencier
lars-godbersen-bifald
Share Button

Lars Godbersen

Konferencier

Har du brug for en konferencier til at binde din næste begivenhed sammen? Så er Lars Godbersen det åbenlyse valg. Lars er en indtagende, varm og underholdende vært, der har hundredvis af succesrige begivenheder og begivenheder i hans rygsæk.

Som en konferencier er Lars Godbersen altid godt forberedt og professionel. Han gør altid sit bedste for at gøre dit arrangement til en succes. Derfor, når du får Lars som konferencier, kan du med sikkerhed vide, at dine ønsker bliver opfyldt, og at han kan løse opgaven efter dine ønsker.

For Lars er det ikke bare en opgave at være konferencier eller vært. Tværtimod ser han det som en livsstil og en ære. Derfor kan du også med sikkerhed vide, at Lars forstår ansvaret på sine skuldre. Generelt hjælper konferencen med at afgøre, om arrangementet er en succes eller en fiasko. Hvis konferencierens organisering, forberedelse og veltalenhed til arrangementet ikke er god, og ikke er med til at guide publikum i den rigtige retning, mens de styrer arrangementet, vil det være svært at nå målet om succes og underholdning.

Derfor betragter Lars det som den vigtigste opgave, at sikre succes med din arrangement. Han gør sit bedste for at sikre, at dine gæster får en fantastisk oplevelse og får lyst til at vende tilbage. Det gør han blandt andet ved fuldt ud at forbedre sin rolle og sikre en god dialog med dig som arrangør, så tingene er præcis, som du vil have. Ved hjælp af Lars’ faglige viden og erfaring kan du være sikker på, at dine ønsker bliver husket og nævnt, som du ønsker.

Derudover beriger og håndterer Lars altid værtsrollen med professionalisme, sans for humor og tilstedeværelse. Med Lars’ på scenen har I en konferencier der er 100% tilstede. Han ved, hvordan man læser deltagerne og involverede børn og voksne i aktiviteterne, så de følte sig mere involverede og underholdt. Dette har ført til flere succesfulde arrangementer.

Over 30 års erfaring i scenekunstindustrien

Som konferencier er Lars sandsynligvis den mest berømte internationale superflyvende mand, altid frisk og energisk. Lars har i løbet af sine mange år som vært for Flying Superkids prøvet det meste. Hvert år arrangerede han mere end 60 forestillinger, hvor han udfører 30 børn koreografi, salto’er og gymnastik. Det er let for Lars at binde hele showet sammen. Han styrede denne smukke forestilling på den mest fremragende måde og sikrede dermed underholdningsoplevelsen for tusinder af mennesker.

Som et resultat fik han en værdifuld og helt unik oplevelse, og han anvender de erfaringer som konferencier den dag i dag. Blandt andet med mere end 30 års erfaring i skuespilbranchen har Lars enestående erfaring og viden om, hvordan man fungerer som arrangør, vært og konferencier, når tingene ikke går som planlagt, og hvad man ikke skal gøre. Strømafbrydelser og tekniske udfordringer under arrangementet, mangel på kunstnere og andre udfordringer. Det giver ham en unik ballast, der kan håndtere de mest udfordrende og krævende situationer i showet og har evnen til at improvisere, så forestillingen kommer tilbage på sporet, og publikum stadig er underholdt.

Derfor kan Lars Godbersen som en konferencier styre forskellige begivenheder. Det kan være en aftenfest, debatter, firmaets julearrangementer, konferencer eller sommerfester.

Lars kan afholde arrangementer på dansk, engelsk og tysk.

Foredrag med Lars Godbersen

Kærlighed og konsekvens

Hvordan motiveres børn og unge? Hvordan får du dine børn til at arbejde for fællesskabet? Bør børn, der overtræder reglerne, straffes? Dette er nogle af de spørgsmål, som Lars Godbersen forsøger at besvare i hans “Kærlighed og konsekvens”-foredrag, som er baseret på hans liv som den ansvarlige for den succesrige internationale forestilling “Flying Superkids”.

Lad os skabe et godt foreningsliv!

Hvordan interagerer vi med og i hinanden? Hvordan skaber vi et fællesskab, hvor folk ønsker at bidrage til snarere end bare nyde? Skal vi tvinge dem til at gøre dette? Baseret på disse grundlæggende spørgsmål fokuserer Lars Godbersen på, hvordan man med succes opretter en forening i dette foredrag, hvor alle kan bidrage og respektere hinanden. Medlemmer skal ikke kun vælge, hvad de vil, men også fjerne, hvad de ikke ønsker. Det giver indsigt i de udfordringer, som foreningen står over for i dag. Lars giver sin egen indsigt i, hvordan foreningen reagerer på disse udfordringer og bygger et fællesskab med medlemmer, hvor alle kan hjælpe og drage fordel af samarbejde. I foredraget fortæller Lars sin historie, som har udviklet sig over tid og nu har formået at bruge moderne værktøjer til at involvere forældre og frivillige i ledelsen af ​​foreningen.

Foredraget er baseret på Lars mere end 20 års erfaring i foreningslivet som den daglige leder af Gymnastikforeningen og Flying Superkids.

Røverhistorier fra et liv med Flying Superkids

I et interessant og underholdende foredrag vil du få indsigt i de dygtige Flying Superkids præstationer, både i turbussen og bag kulisserne. I foredraget fører Lars Godbersen deltagerne på en utrolig, humoristisk og fascinerende rejse, hvor han oplevede mere end 30 års liv med Flying Superkids.

Lars’ forældre grundlagde holdet i 1960’erne. Han har selv været Superkid i 12 år. Siden da har han været træner og fremragende leder af et verdensberømt gymnastikfirma. Som et resultat har han utroligt mange interessante historier i mange af deres indenlandske og internationale ture, som aldrig er blevet fortalt. Dette foredrag inspirerer folk til at få en god underholdningsoplevelse i deres bedste stand og giver dig interessante indsigter, der fik Danmark på verdenskortet i 38 lande.

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Lars Godbersen, er du velkommen til at ringe eller sende en mail. Og hvis du beskriver dit arrangement i formularen herunder, vender vi tilbage med priser på Lars Godbersen. Bookingforespørgsel
lars-godbersen-bifald
Top

Modtag vores nyhedsbrev


Hvilke emner er du interesseret i?
×

Vil du høre nyt fra os?

Ja, tilmeld mig nyhedsbrevet