Lasse Frederiksen - Trylleri for voksne og for børn
lasse-frederiksen-bifald
Share Button

Lasse Langfod

Lasse Langfod underholder for både børn og voksne i hele Danmark med trylleri, klovneri, comedy og ballonfigurer.

Lasse startede for alvor med at trylle i sommeren 2006 og har siden haft, og stadig har, rigtig mange tryllejob. I 2013 valgte Lasse at tage til England, for at modtage privatundervisning af den legendariske street magician Gazzo. Ved Gazzo lærte Lasse en masse nye ting bl.a. underholdningsteknikker, nye tryllenumre, som han har taget med på sit repertoire.

Så gør, som mange andre har gjort, book Lasse Langfod til dit arrangement. Du vil ikke fortryde det.

Som Lasse altid siger: ”Mangler du sjov og magi, kommer Lasse forbi”, og det vil han gøre til dit/jeres kommende arrangement.

Lasse Frederiksen – voksenshow

Dette show er for de voksne eller de unge. Her er der masser af humor og selvfølgelig trylleri. Humoren er ting, som man kender fra hverdagen. Men Lasse har tvistet det sammen på en sådan måde, at alle kan grine af det. Her bliver personer fra publikum inddraget.

Lasse Langfod– trylleshow for børn – familieunderholdning

Lasse har et rigtigt godt tav på børn. De elsker ham. I dette show kombinere Lasse både trylleri, klovneri og humor til både børn og voksne. Her bliver der inddraget personer fra publikum. Og de får selvfølgelig en gave som tak for hjælpen.

Varighed: ca. 1 x 40 min.

Lasse Langfod som ballonmand

Lasse Langfod kan også bookes som ballonmand. Her kan han gå rundt eller stå et fast sted og lave ballondyr. Det er supergodt til at trække kunder til en messestand, eller hvis man vil ha’ liv f.eks. i et storcenter. Man kan også kombinere det med close-up magi, altså tryl helt tæt på. Også i dine egne hænder. Lasse kan også bookes til at lave ballonfigurer efter et show.

Varighed efter aftale.

Lasse Langfod som Nissen Spilop – juleunderholdning

Nissen Spilop laver ballondyr og juletryllerier for de små ved juletid. Han venter selv på, at det snart skal blive juleaften, og i ventetiden fordriver han tiden med at lave trylle-narrestreger og fjollede ballondyr. Har man selv svært ved at få tiden til at gå op til jul, så er nissen Spilop en rigtig sjov og god tidsrøver.

 

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Lasse Langfod, er du velkommen til at ringe eller sende en mail. Og hvis du beskriver dit arrangement i formularen herunder, vender vi tilbage med priser på Lasse Langfod. Bookingforespørgsel
lasse-frederiksen-bifald
Top

Modtag vores nyhedsbrev


Hvilke emner er du interesseret i?
×

Vil du høre nyt fra os?

Ja, tilmeld mig nyhedsbrevet