Lasse Sjørslev - bifald.dk
lasse-sjoeslev-bifald
Share Button

Lasse Sjørslev

Lasse Sjørslev er en fremtrædende studievært på TV 2, både på 19 Nyhederne og TV 2 NEWS som henholdsvis nyhedsvært og debatvært. Som journalist har Lasse bl.a. en fortid som politisk reporter på Christiansborg samt mange års erfaring som nyhedsjournalist.

Lasse Sjørslev har været journalist siden 2001, og siden 2006 har han været journalist og studievært på TV 2 – han har derfor stor erfaring med debatter og skarpe interviews. På skærmen er Lasses varemærke ro og høj troværdighed, og det samme gør sig gældende uden for skærmen, uanset om det gælder debatter, temadage, konferencer eller lignende. Lasse forbereder sig grundigt til hver enkelt opgave og formidler stoffet professionelt og underholdende.

Lasse Sjørslev som konferencier

Søger I en konferencier, får I med Lasse Sjørslev en professionel og usædvanlig veloplagt vært med stor erfaring i at styre alle tænkelige former for events, arrangementer og debatter.

Lasse Sjørslev er en kompetent ordstyrer, der er god til interviews og til at binde et program sammen, og han er vant til at holde mange bolde i luften.

Lasse Sjørslev er altid særdeles godt forberedt til netop jeres arrangement – og han krydrer arrangementet med godt humør og den journalistiske skarphed, man oplever på tv.

Foredrag med Lasse Sjørslev

Jagten på den ”gode historie”

Her kan du få svar på, hvordan det er at arbejde i spændingsfeltet mellem journalistik og politik.
Hvad er egentlig en ”god historie”, og hvordan forsøger forskellige kilder at påvirke journalisterne?

Breaking News – seneste nyt!

Hvordan formidler man nyheder, mens de sker? Når det gule Breaking News-skilt viser sig på skærmen, skifter studieværten gear.
Hvordan håndterer man som vært en nyhedshistorie, der hele tiden udvikler sig?

Aktuelle temaer i dansk politik

Lasse Sjørslev kan også tilbyde foredrag om aktuelle emner i dansk politik samt om livet midt i nyhedsstrømmen – skræddersyet til lejligheden.

Lasse Sjørslev er en fremtrædende studievært på TV 2 NEWS – som fast nyhedsvært og som debatvært på politiske magasiner. Som journalist har han en fortid som reporter på TV 2’s Christiansborg-redaktion og har et indgående kendskab til dansk politik.

 

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Lasse Sjørslev, er du velkommen til at ringe eller sende en mail. Og hvis du beskriver dit arrangement i formularen herunder, vender vi tilbage med priser på Lasse Sjørslev. Bookingforespørgsel
lasse-sjoeslev-bifald
Top

Modtag vores nyhedsbrev


Hvilke emner er du interesseret i?
×

Vil du høre nyt fra os?

Ja, tilmeld mig nyhedsbrevet