Leonard Cohen Affair - bifald.dk
leonard-cohen-affair-bifald
Share Button

Leonard Cohen Affair

Gary Snider har siden 2015 begejstret Leonard Cohen fans med sine personlige og autentiske fortolkninger af Cohens fantastiske sange. Leonard Cohen efterlod en enorm skat af dejlige melodier og poetiske tekster med stor dybde. Tekster, der vidner om en både religiøs og spirituel mand, der opnåede stor indsigt i menneskesindets mange lag via sit eget livs mange op- og nedture.

Med stor autentisitet, tager Gary sit publikum med på en spændende rejse ind i Cohens musikalske univers – Leonard Cohen Affair. Musikken krydres med forklaring af teksterne og deres baggrund. Gary reciterer udpluk, så publikum inspireres til at lytte mere intenst til de ofte komplekse tekster. Gary har studeret mesteren nøje, og når han træder frem på scenen iført habit, slips og den karakteristiske hat, mærker man tydeligt Garys dybe respekt for og kærlighed til Cohen.

Gary og Leonard har mange ting til fælles. Begge er de født i Canada i jødiske familier med musikalske mødre, og som små drenge oplever de begge at miste deres far. Som unge mænd rejser de fra Canada for at søge frihed og kunstnerisk udfoldelse i udlandet. Som Gary siger: ‘Jeg føler virkelig, at jeg kan forstå og identificere mig med Leonard. Der er så meget i hans liv, som jeg kan genkende’. Leonard bosatte sig i mange år i Grækenland og senere USA. For Gary blev Danmark lykkens land!

Kvinder spillede en stor rolle i Leonards liv og kunst. Han arbejdede med mange fantastisk dygtige korsangere i tidens løb og de har været med til at understrege dynamikken mellem det maskuline og feminine i hans musik. For Gary Snider, fuldender Katrine Hald og Connie Pilgaard Nielsen fortolkningen af Leonards sange på smukkeste vis og er med til at skabe magi på scenen.

Gary har udvidet sit show med med Kurt Frimodt på keyboard og Tom Lindby på bas og percussion. Sammen giver de nyt liv til Cohens sangskat og en uforglemmelig oplevelse for Cohen entusiaster!

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Leonard Cohen Affair, er du velkommen til at ringe eller sende en mail. Og hvis du beskriver dit arrangement i formularen herunder, vender vi tilbage med priser på Leonard Cohen Affair. Bookingforespørgsel
leonard-cohen-affair-bifald
Top

Modtag vores nyhedsbrev


Hvilke emner er du interesseret i?
×

Vil du høre nyt fra os?

Ja, tilmeld mig nyhedsbrevet