Lindy Aldahl - bifald.dk
lindy-aldahl-bifald
Share Button

Lindy Aldahl fra TV-programmet Rigtige Mænd, der med et slag erobrede danskernes hjerter, da DR-TV med kæmpe succes præsenterede programmet.

Rigtige Mænd – Lindy

Et hylende morsomt foredrag – Ikke kun for piger!

Lindy er den grinende, smilende charmetrold med den altid kvikke og skæve bemærkning, der oftest går rent ind. Nu kan du få ”Rigtige mænd – Lindy” live – Og andet forefaldet arbejde, som han selv udtrykker det…

I Lindys foredrag fortæller han spændende og medlevende, om pludselig at blive landskendt ved en tilfældighed, bare fordi man er, som man nu engang er. Hvorledes det er at blive en vigtigt del af en seersucces og især hvad der sker bag kameraet – alt det som publikum normalt ikke ser.

Lindy fra Rigtige Mænd fanger sit publikum, straks han gør sin entré. Mød den altid grinende og kække humørbombe, Lindy Aldahl. Der er lagt op til et foredrag med højt humør og masser af anekdoter fra programmet og om Lindys livsstilsændring – det bliver med garanti ikke kedeligt.

Om Lindy Aldahl

Han blev hurtigt kendt som humørbomben og den mest konkurrencemindede af de fem håndværkere fra programmet. Under kyndig kost- og træningsvejledning gik Lindy og co. i gang med en omfattende livsstilsændring.

Siden programmet har Lindy oplevet stor interesse for sin person, sin medvirken i programmet og den livsstilsændring han undervejs har gennemgået. Så foruden at drive sit eget lokale murerfirma i Himmerland, holder Lindy massevis af foredrag rundt omkring i landet, hvor han med sin gode humor, grin og kvikke bemærkninger med det samme fanger sit publikum. I samarbejde med Den skaldede kok har Lindy og de øvrige mænd fra programmet udgivet kogebogen ”Rigtige mænd – herrego’ mad”.

Foredrag med Lindy Aldahl er den rene standup. Det er underholdende, sætter gang i lattermusklerne selv i salens bagerste rækker, og man kan ikke undgå at gå fra foredraget med et kæmpe smil og forøget livskvalitet. Kom i sjovt selskab med Lindy!

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Lindy Aldahl, er du velkommen til at ringe eller sende en mail. Og hvis du beskriver dit arrangement i formularen herunder, vender vi tilbage med priser på Lindy Aldahl. Bookingforespørgsel
lindy-aldahl-bifald
Top

Modtag vores nyhedsbrev


Hvilke emner er du interesseret i?
×

Vil du høre nyt fra os?

Ja, tilmeld mig nyhedsbrevet