Lise Mühlhausen - bifald.dk
lise-mühlhausen-bifald
Share Button

Lise Mühlhausen

Lise Mühlhausen er kommunikations- og performancetræner. Hun arbejder med folk, der gerne vil have styrket deres troværdighed, autenticitet og personlige gennemslagskraft, når de er på. I mange år var hun leder og chefkonsulent i DR-værter, hvor hun havde ansvaret for DR’s mange hundrede værter og selv trænede 250 tv-værter. Nu træner hun også topledere, forskere og andre, der har brug for at få skærpet deres kommunikative evner. Hun har mere end 30 års tv-erfaring både som vært, journalist og redaktør. Hun er uddannet cand.mag. i psykologi og dansk og er desuden business- og life-coach.

Når man kommunikerer til et publikum, handler det om meget mere end ord. Derfor arbejder Lise med kropssprog og stemme og personlighed. Lise Mühlhausen laver interaktive foredrag, hvor publikum får helt konkrete værktøjer til at blive mere fortrolige med at være på. Det kan være foran medarbejdere, til kunder, i medierne, til eksamen, eller du skal holde en tale. Om dine udfordring er nervøsitet, du taler for hurtigt, ikke ved, hvad du skal gøre af dine arme, eller hvordan du skal gå og stå, så får du noget med hjem! Hendes erfaring er, at alle kan lære at blive trygge foran et kamera eller at tale foran en forsamling. I foredraget får du indblik i, hvad du kan gøre.

Foredrag med Lise Mühlhausen

Er du klar til at være på?

De fleste ledere skal være parate til at være på hvor som helst og når som helst. Foran medarbejdere, bestyrelser, kunder og i medierne uden eller med kort forberedelsestid. ”Du skal bare være dig selv!” får man måske at vide. Det kan være svært at være sig selv i en situation, som føles unaturlig, og som måske virker angstprovokerende. Det påvirker dit kropssprog og din stemme, og i sidste ende om dit budskab kommer igennem. Få indblik i, hvad du ikke skal gøre, og hvad du kan gøre for at kommunikere troværdigt!

Kvinder, mand jer op!

Et foredrag for kvinder, der vil nå deres mål. Kvinder kommer ofte til at lyde og ligne små piger, når de bliver usikre. I forhandlingssituation, i diskussioner eller i en præsentation. Hovedet kommer lidt på skrå, stemmer bliver lille og lys, og du mister din autoritet. Bliv bevidst om, hvordan du reagerer i pressede situationer, og hvordan du kan styre din stemme og dit kropssprog og opnå det, du vil!

Jeg dør, hvis jeg skal holde en tale!

”Jeg bliver nervøs, taler for hurtigt, ved ikke, hvad jeg skal gøre af mine hænder, og hvad hvis jeg går i sort?” Det er nogle af de udfordringer, mange har, når de skal holde en tale, lave en præsentation eller skal til jobsamtale. Få værktøjer til at komme dine udfordringer til livs og få styr på din stemme og kropssprog, så du kan være dig selv og få dit budskab ud!

 

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Lise Mühlhausen, er du velkommen til at ringe eller sende en mail. Og hvis du beskriver dit arrangement i formularen herunder, vender vi tilbage med priser på Lise Mühlhausen. Bookingforespørgsel
lise-mühlhausen-bifald
Top

Modtag vores nyhedsbrev


Hvilke emner er du interesseret i?
×

Vil du høre nyt fra os?

Ja, tilmeld mig nyhedsbrevet