Louise Skøtt Gadeberg - bifald.dk
Louise-skøtt-gadeberg-bifald
Share Button

Louise Skøtt Gadeberg

Louise Skøtt Gadeberg forlod i 2016 hovedstad, travl hverdag og fast job til fordel for et liv i Udkantsdanmarks hjerte, som hun med stor kærlighed kalder hendes nye hjemø, Bornholm. Herfra driver hun virksomheden Passion Kommunikation, der løser alverdens journalistiske opgaver – og det meste inden for kommunikation, strategi, PR og kampagner. I både ord, lyd og billeder. Både lokalt og nationalt.

Louise Skøtt Gadeberg som moderator og vært

Louise Skøtt Gadeberg modererer også debatter og agerer vært ved events, f.eks. Business Center Bornholms erhvervsrettede event, Kapitaldag i 2018, hvor hun forberedte og modererede gæsterne igennem en alsidig dag med oplægsholdere og live interviews på scenen – om alt fra iværksætteri og start up’s til fremtidsforskning og finansieringsmuligheder.

Som moderator er Louise Skøtt Gadeberg velforberedt og grundig, nærværende og journalistisk tænkende, tilpas afslappet og fagligt struktureret. Hun tilfører både live interviews og debat i salen en vis struktur, flow og undrende perspektiver, som løfter både oplæg og debat til højere og nye niveauer.

Fremtidsforsker Anne Skare Nielsen fra Future Navigator skriver bl.a. følgende på LinkedIn om Louise Skøtt Gadeberg:

”Som oplægsholder blev jeg to gange interviewet af hende på scenen, og her var hun begge gange eminent til både at holde tråden i vores samtale og samtidig lade debatten med publikum tage os alle nye steder hen. Det var tydeligt at mærke for mig som oplægsholder, at hun havde forberedt sig grundigt og gik til opgaven med stor omhu, bl.a. For-interviewede hun mig både pr. telefon og live for at få dybere indsigt i mit fagområde, hvorfor hun i den grad kunne byde ind med både relevante og perspektivudvidende spørgsmål undervejs – til gavn for alle.”

Direktør og partner i investorvirksomheden Keystones, Kenneth Larsen, udtaler bl.a. om Louise Skøtt Gadeberg som moderator:

”Louise Skøtt Gadeberg havde researchet grundigt forinden, og det gjorde det dels let for mig som oplægsholder at komme og deltage, dels var bl.a. Vores møde og forinterview før selve eventen med til at gøre mit oplæg bedre og skarpere. Louise Skøtt Gadeberg styrede alle gæster og talere regelmæssigt, strømlinet og professionelt gennem dagens program, tiden blev holdt til punkt og prikke, og man havde tydeligt følelsen af, at der var styr på det. Louise Skøtt Gadeberg har generelt en behagelig, faglig balance som moderator – hun er både professionel og velforberedt men også nærværende og spontan i forhold til f.eks. Overraskende spørgsmål eller løsslupne kommentarer.”

Foredrag og debat med Louise Skøtt Gadeberg

Louise Skøtt Gadeberg holder også foredrag. Om at flytte ud og om at bygge en anderledes forretning op omkring sit elskede fag. Om at ønske noget andet i livet end fast job og deadlines – stress og jag og dyr husleje i hovedstaden. Om at flytte ud for at kunne mærke sig selv. Om at have brug for at kunne gå tur i skoven uden at møde en sjæl.

Men kan man bare flytte på landet, og så er alt hverdagsstress forsvundet som dug for solen? Hvordan lander man godt i et lokalsamfund, hvor alle – på godt og ondt – kender alle? Og hvordan bygger man en virksomhed op på en lille ø, hvor man ingen kender?

Det og meget mere har Louise Skøtt Gadeberg både et personligt bud på og humoristiske kommentarer til.

Som foredragsholder og debattør er Louise Skøtt Gadeberg personlig og powerful, nærværende og underholdende. Louise Skøtt Gadeberg serverer sin fortælling og pointer humoristisk, men med slet skjult alvor. For nok er det skønt at flytte til Bornholm, som hun kalder ”metroens sidste stop”, men det har også en pris og kræver hårdt arbejde – et arbejde yderområder i Danmark generelt kunne gøre lettere for tilflyttere.

Louise Skøtt Gadebergs fortælling giver stof til eftertanke og vækker lysten til at flytte til Bornholm. Eller I hvert tilfælde lyst til at overveje om et liv uden for byen også kunne åbne op for andre muligheder i livet.

Ovenstående debatterer Louise Skøtt Gadeberg også gerne live.

Baggrund: Louise Skøtt Gadeberg er uddannet journalist fra Danmarks Medie- og Journalisthøjskole i 2010, bachelor i dansk litteratur og sprog fra Københavns Universitet i 2006, projektleder via Implement/Realdania i 2016 samt Master of Business Coaching ved udgangen af 2018.
Tidligere har hun bl.a. arbejdet på Forbrugerbladet TÆNK, Samvirke og Bolius Boligejernes Videncenter i Realdania.

Pris: Prisen på både foredrag, debatdeltagelse, moderator og værtsjob varierer alt efter varighed m.m., og Louise Skøtt Gadeberg kan desuden tilpasse sin indsats efter netop din arrangementstype eller rådighedsbeløb. Kontakt Bifald for yderligere information, eller send gerne en mere præcis beskrivelse af dit ønske eller arrangement.

 

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Louise Skøtt Gadeberg, er du velkommen til at ringe eller sende en mail. Og hvis du beskriver dit arrangement i formularen herunder, vender vi tilbage med priser på Louise Skøtt Gadeberg. Bookingforespørgsel
Louise-skøtt-gadeberg-bifald
Top

Modtag vores nyhedsbrev


Hvilke emner er du interesseret i?
×

Vil du høre nyt fra os?

Ja, tilmeld mig nyhedsbrevet