Mads Arlien-Søborg - Book et foredrag om tidens trends
mads-arlien-søborg-bifald
Share Button

Mads Arlien-Søborg

Danmarks førende trendforsker og TV 2 Go’ morgen Danmarks bolig- og trendekspert Mads Arlien-Søborg ved alt om tidens trends og tendenser, hvor de opstår, og hvordan de fremtræder.

Og ja, han har nok også selv skabt et par stykker i tidens løb.

Mads Arlien-Søborg har i sin tid arbejdet både som trendforsker hos pej gruppen, nyhedsredaktør på Bo Bedre og modejournalist på Euroman. Hans eget firma Pre-View rådgiver i dag virksomheder i livsstilsbranchen om fremtidens trends.

Mads Arlien-Søborg arbejder desuden som freelance-skribent på diverse livsstilsmagasiner og optræder som en veloplagt og underholdende foredragsholder. Som trendekspert bliver han flittigt citeret i danske og internationale magasiner og dagblade.

Foredrag af Mads Arlien-Søborg

Trends i boligen

Oplev de nyeste trends inden for boligindretning suppleret med masser af inspirerende eksempler. De seneste år er der kommet enorm fokus på boligindretningen, og et stigende antal danskere interesserer sig for design og indretning. Vores hjem fortæller noget om, hvem vi er. Det skal ikke blot være lækkert indrettet, men også fremstå personligt og unikt. Derfor er boligtrends interessant for alle, der ønsker at skabe et smart og inspirerende hjem. Mads Arlien-Søborg viser eksempler på tidens trendy indretninger – både nu og i fremtiden. Bliv opdateret på de vigtigste trends og få masser af inspiration og gode tips til din indretning.

Hvem bestemmer, hvor skabet skal stå?

Boligen har altid været kvindernes domæne, men nu er kønskampen for alvor rykket ind i boligen. En ny generation af mænd forlanger af få medindflydelse. Et underholdende og oplysende foredrag, der både henvender sig til mænd og kvinder, og som altid giver stof til debat og eftertanke.

Tidens trends

Hvad er en trend, og hvordan spotter og bruger man trends?
Nogle trends er flygtige, mens andre er mere hænger ved. Trendforskere karakteriserer strømninger i tiden som diller, trends og megatrends alt efter deres gennemslagskraft. Trends handler om mere end blot ”den ny sort” eller spørgsmålet om striber eller tern. Trends knytter mennesker og idéer sammen på tværs af brancher, landegrænser og kulturer og skaber grundlag for nye fællesskaber. Et underholdende og inspirerende foredrag, hvor temperaturen tages på tidens mange trends inden for en lang række livsstilområder: mode, design, musik, mad, rejser m.m. Men også en spændende indførelse i arbejdet med trends. Så er du opdateret!

Hotte destinationer

Weekend i London eller en uges ferie i New York? Vi vil have oplevelser, når vi rejser, hvad enten det er ferie- eller forretningsrejse. De fleste har ikke tid og mulighed for at finde de nye, hotte destinationer, og derfor misser man muligheden for de virkelig spændende oplevelser. Mads Arlien-Søborg giver et inspirerende overblik over de mest hippe restauranter, hoteller og butikker lige nu.
Det bedste af det hele er, at hip-faktoren ikke nødvendigvis har med pris at gøre. Så pak kufferten og tag på rejse med din egen personlige trendguide til de mest trendy og inspirerende steder i verden.

 

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Mads Arlien-Søborg, er du velkommen til at ringe eller sende en mail. Og hvis du beskriver dit arrangement i formularen herunder, vender vi tilbage med priser på Mads Arlien-Søborg. Bookingforespørgsel
mads-arlien-søborg-bifald
Top

Modtag vores nyhedsbrev


Hvilke emner er du interesseret i?
×

Vil du høre nyt fra os?

Ja, tilmeld mig nyhedsbrevet