Mads Christensen - Book en blærerøv hos bifald!
mads-christensen-bifald
Share Button

Mads Christensen

Få boostet dit ego, når Mads Christensen aka blærerøven viser dig, at janteloven rent faktisk blev sat af holdet engang i sidste årtusinde!

Skal I bruge en underholdende konferencier, en inspirerende foredragsholder eller en entertainer i verdensklasse, så kan vi garantere, at I får en forrygende aften i selskab med Mads Christensen.

Ved hjælp af sit alter ego ”den store blærerøv” gennemgår Mads Christensen de mekanismer, der er afgørende for, hvordan vi opfattes som personer og aktører i såvel den sociale kreds som i arbejdslivet.

Med udtalelser som ”en øl smager bare bedre, når den bliver åbnet med et ægte Rolex-ur” er feinschmeckeren og blærerøven Mads Christensen manden, der med de store armbevægelser formår at provokere og udfordre sit publikum.

Netop med provokation får Mads Christensen altid sit publikum op af stolene – for hvorfor sidde ned og hænge med hovedet, når man kan opnå alt her i livet, så længe man tror på sig selv?

Foredrag med Mads Christensen

Mads Christensens foredrag handler om selviscenesættelse, evnen til at afkode omverdenens signaler samt forståelsen for, at de ting, vi omgiver os med, har stor betydning for såvel vores selvopfattelse som den måde, hvorpå vores omverden ”læser” os.

Mads Christensen er vel i en absolut positiv betydning udansk, når han giver os muligheden for at se, at vi kan udfolde os meget mere, end hverdagen tør tillade os. Uanset hvad man mener om ham, er det altid en voldsom øjenåbner at lytte til blærerøven Mads Christensens livsfilosofi.

Mads Christensen er faktisk fuldblodsblærerøv!

Med sin motorcykel, Porsche, det lækre tøj og tandpastasmilet er man ikke tvivl om, at Mads Christensen mener hvert et ord 100 procent. Ja, du har måske allerede set ham i medierne, hvor han blærer sig med det meste af, hvad man overhovedet kan blære sig med. Og det rammer altid et eller andet i én at se modet blive udfoldet til den helt store guldmedalje.

Med to Rolex-armbåndsure på håndleddene er den professionelle og ofte politisk ukorrekte blærerøv Mads Christensen altid klar til at levere et uforglemmeligt show, som du ikke må gå glip af.

 

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Mads Christensen, er du velkommen til at ringe eller sende en mail. Og hvis du beskriver dit arrangement i formularen herunder, vender vi tilbage med priser på Mads Christensen. Bookingforespørgsel
mads-christensen-bifald
Top

Modtag vores nyhedsbrev


Hvilke emner er du interesseret i?
×

Vil du høre nyt fra os?

Ja, tilmeld mig nyhedsbrevet