Magiens Musik - 50% musik - 50% interaktion | Book dem hos bifald.dk
Share Button

Magiens Musik

– et originalt show

Magiens Musik er et originalt show, der ikke kan sammenlignes med noget, du har set før. Kodeordene er interaktion med publikum og deltagerinvolvering – 50 procent musik og 50 procent interaktion.

Magiens Musik er et nyt magisk show i samarbejde med en sangerinde og to musikere. Mind control, trylleri, sang og musik med masser af deltagerinvolvering:

Kan sangerinden Therese Harris læse publikums tanker og synge den sang, de bare tænker på? Kan tryllekunstneren Michael Frederiksen aflæse publikums kropssprog og finde ud af, hvem der lyver? Er showet improviseret i samarbejde med publikum, eller er det hele forudsagt? Få svaret ved at booke et Las Vegas Lounge-agtigt show til dit arrangement, nemlig MAGIENS MUSIK!

”Michael var fantastisk!! Han var dygtig, morsom og overraskende god til at opfatte og bruge stemningen i lokalet. For dælen, de morede sig og han satte for alvor gang i en dejlig aften. Tusind tak til Michael og tusind tak til Bifald.dk for hjælpen med finde ham.” – Flemming Bach, adm. dir., Guldborgsund Forsyning.

”Super show. Virkelig underholdende, med lige mængder humor, flotte og tankevækkende trylletricks og ’glimt i øjet’. Dette kombineret med dygtige musikere, gjorde at jeg og resten af selskabet følte os underholdt. Alt i alt en fantastisk aften, som kun kan anbefales.” – Martin Willemoes, generalforsamling hos BRFkredit for Jyske Fritid.

”En god og underholdende aften med Magiens Musik. Først nogle gode og uformelle tricks ved bordene. Til selve showet blev publikum involveret og imponeret. Der var en god blanding af forskellige tricks med udstyr og kort, der efterlod publikum overraskede og forundrede. Det hele tilsat nogle kække og situationsbestemte kommentarer af Michael – samt tilsat god musik – med en imponerende stemme. Alt i alt et godt arrangement, og en rigtig god oplevelse, som varmt kan anbefales til andre.” – Michael Løfgren Hansen, leder, Jyske Bank, Frederiksberg.

 

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Magiens Musik, er du velkommen til at ringe eller sende en mail. Og hvis du beskriver dit arrangement i formularen herunder, vender vi tilbage med priser på Magiens Musik. Bookingforespørgsel
Top

Modtag vores nyhedsbrev


Hvilke emner er du interesseret i?
×

Vil du høre nyt fra os?

Ja, tilmeld mig nyhedsbrevet