Malene Mortensen - book hendes skønne koncerter her.
malene-mortensen-bifald
Share Button

Malene Mortensen

– en dansk sangstjerne

Malene Mortensen udvikler stadig sit store talent, og verden har åbnet sig for sangerinden i et sjældent set omfang. Hun har turneret og fortryllet et stort publikum i Tyskland, Rusland, England, Frankrig, Sverige, Norge, Thailand, Polen, Israel og naturligvis i Danmark. Og hendes plade ”Malene” har været til salg over stort set hele verden og placeret på hitlisterne i Japan, Tyskland og Frankrig.

Malene Mortensen holder af at forene jazzen elementer fra pop, rock, soul og R&B. Hun har en evne til at nå ud til et bredt publikum og anerkendes som en af de danske jazz-divaer.

Søstrene Malene Mortensen og Christine Skou

Søstrene Malene Mortensen og Christine Skou kan opleves i et musikalsk projekt, hvor de synger deres yndlingssange: et blandet repertoire af danske viser, popsange, salmer og højskolesange af blandt andre Nielsen, Weyse, Brygmann, Kaj Normann Andersen og Aske Bentzon. Der sniger sig også gerne en engelsk eller fransksproget pop/jazz-sang ind af f. eks. Legrand, Bacharach eller Porter. Som afslutning på koncerten lægger søstrene op til en fællessang.

Sangene er med klaverakkompagnement.

Jul og kirkekoncerter med Malene Mortensen

To All of You

Der er tradition for juleplader, Bing Crosby, Frank Sinatra, Ella Fitzgerald, Diana Krall og mange flere har fortolket julens sange. Mange er blevet klassikere, der findes frem mod højtiden hvert eneste år. Men her er så endelig en dansk juleplade, der med garanti også vil holde længe! Det er en forrygende vellykket indspilning, varm, swingende, indtagende og meget lækkert produceret – Her er tale om 100 procent julestemningsgaranti!

Dejlige Malene Mortensen med band synger og spiller sig gennem en række mere eller mindre kendte julesange. Her er en stribe af de internationale som ”Silent Night”, ”Santa Claus is Coming to Town”, ”Last Christmas”, ”I’ve got My Love to Keep Me Warm”, ”Let it Snow”, ”Driving Home for Christmas”, ”Winter Wonderland” og mange flere – men også et par danske, ”Sikken voldsom trængsel og alarm” og ”Maria gennem torne går”. En enkelt nyere dansk julesang har sneget sig ind i repertoiret: ”Hjerternes tid”. Lur os om den ikke er en kærkommen kandidat til en ny (tiltrængt) juleklassiker.

Godt det snart er jul! Glæd jer med Malene.

 

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Malene Mortensen, er du velkommen til at ringe eller sende en mail. Og hvis du beskriver dit arrangement i formularen herunder, vender vi tilbage med priser på Malene Mortensen. Bookingforespørgsel
malene-mortensen-bifald
Top

Modtag vores nyhedsbrev


Hvilke emner er du interesseret i?
×

Vil du høre nyt fra os?

Ja, tilmeld mig nyhedsbrevet