Marianne Levinsen - bifald.dk
Share Button

Marianne Levinsen

Fremtidsforsker, cand.scient.pol. Marianne Levinsen (Fremforsk, Center for fremtidsforskning) har siden 2006 arbejdet professionelt med især megatrends, globalisering, digitalisering, virksomheder, byer, bolig, byggeri, arbejdsmarked, ledelse, de unge, kommunikation, detailhandel og forbrugere for virksomheder og offentlige organisationer i både Danmark og Norden.

Marianne Levinsen er en engageret og energisk foredragsholder, og hun har en baggrund som medarbejder, leder og konsulent i både private og offentlige virksomheder. I 2009 blev hun optaget i Kraks Blå Bog som den første kvindelige fremtidsforsker. Hun er desuden forfatter til bøgerne 2020 – forbrugere, detailhandel og byer i fremtiden og Børn, unge og forældres møde med sundhedsvæsenet og bestyrelsesmedlem for Aarhus Tech samt skribent i bl.a. Jyllands-Postens magasin Erhverv og Økonomi og bidragsyder til produktivitetskommissionens arbejde i foråret 2013.

Marianne er overbevist om, at arbejdet med fremtiden gør os klogere og giver os alle mulighed for at påvirke vores egen fremtid. Nysgerrighed og viljen til at påvirke samfund, virksomheder og mennesker er drivkraften i hendes arbejde.

Foredrag med Marianne Levinsen

Hun er en sjov, skarp, og humoristisk foredragsholder, som holder 60-70 foredrag hvert år for ansatte, virksomheder, bestyrelser og organisationer i alle brancher og sektorer i Danmark og de nordiske lande.

Marianne Levinsen er en engageret foredragsholder med baggrund som medarbejder, leder og konsulent i både private og offentlige virksomheder, og hun blev i 2009 optaget i Kraks Blå Bog som den første kvindelige fremtidsforsker.

Eksempler på foredrag:
Fremtidens arbejdsmarked og kompetencer
Fremtidens verden, virksomheder og udfordringer
Fremtidens megatrends og udfordringer for virksomheder, arbejdsmarked og samfund
Fremtidens sundhedsvæsen og patienter
Fremtidens detailhandel, forbrug og forbrugere
Fremtidens arbejdsplads, motivation, generation og udfordringer
It og ny teknologis betydning for samfund, virksomheder og mennesker.

 

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Marianne Levinsen, er du velkommen til at ringe eller sende en mail. Og hvis du beskriver dit arrangement i formularen herunder, vender vi tilbage med priser på Marianne Levinsen. Bookingforespørgsel
Top

Modtag vores nyhedsbrev


Hvilke emner er du interesseret i?
×

Vil du høre nyt fra os?

Ja, tilmeld mig nyhedsbrevet