Marie Carmen Koppel - Book soul-divaen hos os!
marie-carmen-koppel-bifald
Share Button

Marie Carmen Koppel

– Danmarks førende gospel- og souldiva

Marie Carmen Koppel har opbygget et stort og trofast koncertpublikum. Med sin store stemme fylder hun kirker, spillesteder og kulturhuse landet over med intensitet, nærvær og musikalitet på internationalt niveau.

Marie Carmen Koppel har gennem mange år udviklet et unikt samarbejde og venskab med pianisten Steen Rasmussen, og det kan både mærkes og høres på scenen, hvor deres musikalske og sjældne sammenspil helt enestående flettes sammen med en hyggelig og humoristisk omgangstone og kontakt til publikum. Og sikkert er det, at Marie Carmen får de små nakkehår til at rejse sig med sin store indlevelse, tekniske formåen og musikalitet.

Marie Carmen Koppels repertoire spænder over gamle og nye gospel- og soulsange til hendes egne meget personlige sange, som kan høres på de meget roste albummer ”Through the Rain” og ”Heal My Wounded Heart” og det nyeste album ”Honestly” (2017).

Efter et brag af en julekoncert med Aalborg Symfoniorkester skrev anmelderen i Nordjyske Stiftstidende: ”Det var vores egen Marie Carmen Koppel, som brændte igennem i sine sange med en stemme der forenede Whitney Houstons perfektion med en Gladys Knights sjælfulde frasering (bare renere), og så med det ekstra, som var hendes egen indlevelse i sangene og teksterne. Koppel har i den grad levet sig ind i den sorte amerikanske gospeltradition, så hun kan trække direkte på dens dybe folkelige rødder og tilføre gospelsangen dens særlige intensitet og følelsesdybde.”

Foredrag med Marie Carmen Koppel

Mit liv med diabetes 1

I 2012 forandredes Marie Carmen Koppels liv sig pludseligt, da hun efter en meget voldsom ketoacidose var tæt på at miste livet og fik konstateret type 1-diabetes. Hun kæmpede for livet, og gennem sit virke har hun sunget sig tilbage. Hun har skrevet nærværende og ærlige sange om sin sygdom og kamp på albummet ”Heal My Wounded Heart”, der udkom i 2015. Hør hende for fortælle om sit liv før og efter diagnosen type 1-diabetes.

Hør hende synge sine egne sange og sine yndlingssange. Gå ikke glip af en vedkommende og varm aften i selskab med en af Danmarks største sangerinder.

Reference:

”Diabetesforeningen Køge Lokalforeningen er meget glade og taknemmelige for den skønne aften, vi havde i Marie Carmen Koppels selskab i aftes. Det var rørende og spændende at høre hende fortælle om sin type 1 diabetes, og hvordan hun oplevede perioden, indtil hun fik en diagnose. Og så den totalt flotte sangoplevelse, vi fik bagefter. Mange har udtrykt stor begejstring for aftenen. Tak.” – Lene, på Lokalafdelingens vegne.

 

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Marie Carmen Koppel, er du velkommen til at ringe eller sende en mail. Og hvis du beskriver dit arrangement i formularen herunder, vender vi tilbage med priser på Marie Carmen Koppel. Bookingforespørgsel
marie-carmen-koppel-bifald
Top

Modtag vores nyhedsbrev


Hvilke emner er du interesseret i?
×

Vil du høre nyt fra os?

Ja, tilmeld mig nyhedsbrevet