Martin B. Fritzen - bifald.dk
martin-b-fritzen-bifald
Share Button

Martin B. Fritzen

I 13 lange år var Martin B. Fritzen stærkt afhængig af diverse rusmidler. Da hans misbrug var på sit højeste, blev der hver dag indtaget en giftig cocktail af 40-60 piller, hash, kokain, amfetamin og alkohol. Martin var så langt ude, at han gentagne gange løj over for og stjal fra sin familie. Martin stjal fra sin arbejdsplads og blev fyret. Han blev anholdt, han mistede alt, og han var ved at dø flere gange, men stadigvæk så forsatte Martin sit misbrug.

I gennem alle årene har Martin såret mange mennesker og specielt sin familie. Løjet, stjålet, været stillet for en dommer mere end én gang. Haft kærester, levet som single – haft penge, været uden penge. Men uanset hvordan Martins hverdag så ud, havde han kun ét mål: Det var at være sikker på, at han havde piller eller stoffer nok til dagen efter. Og dagen efter igen. Så kort kan det siges!

I dag studerer Martin, og han drager rundt i Danmark og verden og deler sin historie og erfaringer omkring rusmidler og afhængighed.

Foredrag med Martin B. Fritzen

Stofmisbrug og misbrug af rusmidler

På Martins foredrag oplever man hans levende og ærlige fortælling, hvor han afslører, hvordan en simpel hovedpine startede hans misbrug, og hvordan han brugte fire forsøg og flere år på at kæmpe sig tilbage til livet.

Udtalelser:

”Martin B. Fritzen holdt er godt og meget relevant foredrag, hvor han ærligt fortalte om sit store misbrug, og de ting som følger med, som løgne, tyveri og uden skrupler for familie og omverdenen, og om den egoistiske tankegang som følger med et misbrug. Et foredrag som giver noget at tænke over, men som også kan være med til, at give håb og styrke til at gøre en forskel i eget liv eller som støtte i andres liv. Ud fra Martins egne erfaringer, fik vi både som bruger og personale noget at tænke over, som kan være med til at motivere os i den dagligdag og virkelighed vi befinder os i. Tak for et medrivende foredrag som blev holdt i socialpsykiatrien, for borgere og personale.” – Kim Truesen, Københavns Kommune, Socialforvaltningen Center Lindegården, Roskilde 2015.

”Vi er herfra enige om at dit foredrag ramte plet i forhold til det vi havde arbejdet med og i forhold til hvad vi ønske at få ud af det. Det er vores indtryk at din historie har gjort indtryk på eleverne. I dit foredrag bliver du ved med at gentage de psykologiske aspekter der spiller ind, fx ’vægtskålen’. Det tror jeg virker rigtigt godt på elevernes forståelse.” – Thomas Ravnkilde, Vejstrup Efterskole, 2015.

 

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Martin B. Fritzen, er du velkommen til at ringe eller sende en mail. Og hvis du beskriver dit arrangement i formularen herunder, vender vi tilbage med priser på Martin B. Fritzen. Bookingforespørgsel
martin-b-fritzen-bifald
Top

Modtag vores nyhedsbrev


Hvilke emner er du interesseret i?
×

Vil du høre nyt fra os?

Ja, tilmeld mig nyhedsbrevet