Martin Brygmann - Entertariner & skuespiller | Book ham til dit arrangement
martin-brygmann-bifald
Share Button

– entertainer og skuespiller

Martin Brygmann har siden midten af 1990’erne været en elsket musiker, entertainer, komponist og som skuespiller i Lex & Klatten og Det Brune Punktum, Italiensk for Begyndere, Blå Mænd og flere Far til Fire-film m.m., samt optrådt på flere danske teaterscener, senest i musicalen Shrek, hvor han som Lord Farquaad løb med forestillingen. Martin har lagt stemme til en lang række tegnefilm og senest fået fantastiske anmeldelser for sin forvirrede snemand Olaf i Frozen.

Som komponist er han, ud over Det Brune Punktum og Lex & Klatten sange, kendt for musikken til Jesus & Josephine, Valhal og En Kort En Lang. Hans one-man musikalske comedy show De fleste ulykker sker med lemmet på Bellevue og efterfølgende landsturné skabte den elskede Todd figur, som siden har haft utallige jobs i det ganske land.

Martin Brygmann kan ofte opleves som konferencier/vært af både TV 2 og DR, senest i MGP 2014, og som vikarvært på Anders Breinholts Natholdet samt som vært og komiker ved utallige awards shows. Han har optrådt med Copenhagen Phil, Odense Symfoniorkester, DR Vokalensemblet samt en lang række musikkorps og brass bands, derudover har Martin Brygmann håndteret konferencier/ comedy/musikalske opgaver for de fleste store danske virksomheder og organisationer.

Komponist, sanger, musiker, skuespiller, komiker, konferencier og kreativ idémand – igen og igen viser Martin Brygmann gennem sit arbejde, hvor mange talenter han har at spille på. Det er kun timerne i døgnet, der sætter grænser. Vi venter med spænding.

Martin Brygmann kan bookes som:

Konferencier

Konferencier til store arrangementer, festivaler, firmafester, præsentationer. Martin Brygmann har i mange år været en meget benyttet konferencier, ikke blot på tv, men også til store firmafester, events m.m. Han tilrettelægger sammen med arrangøren programmet, laver comedy indslag og optræder med musik.

Musikalsk show

Musikalsk underholdningsshow, varighed ca. 1 time. Sammen med multimusiker/ sanger Kim Wagner eller band.

Comedy

Comedy indslag, varighed ca. 20-25 minutter. Todd, den australske multikunstner kendt fra De fleste ulykker sker med lemmet, Zulu Comedy Galla, tv og YouTube optræder gerne i enhver sammenhæng. I Australien står alt på hovedet, det gør det også for Todd, der med barnlig uskyldighed undersøger og fortolker på alt, hvad han møder, hvad enten han giver smagsprøver på sit talent som stand-up komiker, holder master class med Den Kgl. Ballet eller fortæller om sine mangeårige uddannelser som limbodanser, mimekunstner og alle de andre kunstarter, han er trænet i.

Foredrag

Musikalsk foredrag om kreativitet, varighed 45-60 minutter. I foråret 2009 gik Martin Brygmann i gang med at planlægge det, der skulle blive til tre års tour de force gennem musik, viral kampagne, one-man teatershow, teaterturné og dvd-udgivelse. I processen bliver der komponeret, lavet castings, skrevet showforløb, forhandlet, udtænkt nye innovative idéer, lavet magisk scenografi, talt med alle medier og frem for alt optrådt rundt i hele Danmark. Med udgangspunkt i denne proces har Martin Brygmann lavet et spændende, lærerigt og meget underholdende foredrag om kreativitet, alt sammen fulgt til dørs af eksempler, videoindslag, sang og musik.

 

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Martin Brygmann, er du velkommen til at ringe eller sende en mail. Og hvis du beskriver dit arrangement i formularen herunder, vender vi tilbage med priser på Martin Brygmann. Bookingforespørgsel
martin-brygmann-bifald
Top

Modtag vores nyhedsbrev


Hvilke emner er du interesseret i?
×

Vil du høre nyt fra os?

Ja, tilmeld mig nyhedsbrevet