Mick Øgendahl | en af Danmarks dygtigste komikere | Book ham hos bifald
mick-oegendahl-bifald
Share Button

Mick Øgendahl

– er ren komik

Elsket, grinet af og kendt som værende en af de bedste komikere i kongeriget Danmark. Der er altid underholdningsgaranti, når Mick optræder! Han er en orkan af energi, der ubønhørligt kommer blæsende, uanset arrangementet.

Mick Øgendahl er sådan en type, som ser det sjove i alle livets aspekter – med en humor, der er satirisk og passende. Fra absurde hverdagssituationer til de uoverensstemmelser og misforståelser, der optræder i parfold, så forstår han at beskrive dem alle på en unik og sjov facon, hvor seerne eller publikum kun kan grine, mens de nikker genkendende til situationerne.

Med sit lille, elastiske ansigt er hans mængde af energi i fuldstændig kontrast til hans størrelse, dette gør ham helt ustyrlig på scenen. Mick Øgendahls livlige talent og imponerende kompetencer som komiker skinner igennem i alt, hvad han laver. Derfor vil han altid være et sikkert og godt valg. Han taler som et vandfald, og han hopper og springer rundt på scenen, hvilket garanterer, at man bliver smittet med hans energi og føler sig underholdt.

Mick er født til at underholde! Han elsker at stå på en scene med en mikrofon, og hans humor rammer bredt. Med andre ord, så er Mick garant for et fantastisk indslag – også til dit næste arrangement.

Folk forventer kvalitet, når de hører hans navn – og Mick Øgendahl kan levere det. Ud over at lave tv og optræde med stand-up, så har Mick Øgendahl også en lang række andre kompetencer, der supplerer hans talent. Som manuskriptforfatter skrev han sammen med instruktøren Rasmus Heide filmen Blå mænd, som Mick Øgendahl selv medvirker i i rollen som Dion.

Som skuespiller formår Mick Øgendahl at gøre rollen både troværdig og samtidig humoristisk – og til tider får man som tilskuer utrolig ondt af de arme sjæle, han får vækket til live i sit arbejde. Mick Øgendahl forstår at bruge sin fantastiske mimik korrekt, og de følelser, han kan gengive, viser hans alsidige kompetencer. Hans energi er uovertruffen og smittende.

 

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Mick Øgendahl, er du velkommen til at ringe eller sende en mail. Og hvis du beskriver dit arrangement i formularen herunder, vender vi tilbage med priser på Mick Øgendahl. Bookingforespørgsel
mick-oegendahl-bifald
Top

Modtag vores nyhedsbrev


Hvilke emner er du interesseret i?
×

Vil du høre nyt fra os?

Ja, tilmeld mig nyhedsbrevet