Miguel el Zorro - bifald.dk | Book en tryllekunstner til dit event
miguel-el-zorro-bifald
Share Button

Miguel el Zorro

Oplev et utroligt medlevende, morsomt og fortryllende magikershow, når den prisvindende tryllekunstner Miguel el Zorro – ”Den spanske Guvernør” udfolder sin magiske evner.

Miguel el Zorro har vundet Pjerrots Tryllepris 2016 – en pris som Pjerrot og Bakken har indstiftet, som gives til nogle af Danmarks bedste tryllekunstnere med speciale i at trylle for børn. Her dyster fem inviterede tryllekunstnere i at levere den bedste og mest underholdende oplevelse for børn og deres familier. Deltagerne bliver vurderet i kontakten med børnene, sværhedsgraden af tryllenumrene, og hvordan de sammenkæder showet med gode historier.

Måske har du allerede set Miguel el Zorro i Go’ morgen Danmark på TV 2. Men grib chancen for at opleve det prisvindende trylleshow, der får både børn og voksne i alle aldre til at grine, live. Man er garanteret en fantastisk oplevelse, hvis man booker et show med Miguel el Zorro. Som Go’ morgen Danmark har udtalt: ”En morgen er sjælden kedelig i Tivoli – især når vinderen af Pjerrots Tryllepris er på besøg!”

Miguel tryller også med hvide duer og hvide kaniner, som børnene efterfølgende kan komme op og holde og ae.

Børnene vil elske showet med de hvide kaniner.
Brylluppet bliver til et magisk eventyr, når der bliver tryllet med hvide duer.
Firmafesten bliver husket, når Miguel udsætter chefen for sine sjove tricks.
Og fødselaren vil blive fejret med magi og gode grin sammen med sine gæster.

Miguel el Zorro er en tryllekunstner, der underholder med vilde overraskelser, og en troldmand, du aldrig kommer til at glemme.

Så kunne du tænke dig en ægte magiker, der kan garantere en uforglemmelig aften og hive jer med ind i den magiske verden, hvor I med garanti vil blive fuldstændig forbavset af den usynlige og fortryllende magi? Så book Miguel el Zorro.

Ud over Go’ morgen Danmark (TV 2) har Miguel el Zorro medvirket i Scenen er din (TV 2), Charlie Varieté (TV 2 Charlie), Sådan Cirkus (TV 2) og Børnebussen (TV 2).

 

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Miguel el Zorro, er du velkommen til at ringe eller sende en mail. Og hvis du beskriver dit arrangement i formularen herunder, vender vi tilbage med priser på Miguel el Zorro. Bookingforespørgsel
miguel-el-zorro-bifald
Top

Modtag vores nyhedsbrev


Hvilke emner er du interesseret i?
×

Vil du høre nyt fra os?

Ja, tilmeld mig nyhedsbrevet