Mikkel Beha Erichsen - bifald.dk
mikkel-beha-erichsen-bifald
Share Button

Mikkel Beha Erichsen

Mikkel Beha Erichsen er den fødte fortæller, der i sin fars fodspor, Troels Kløvedal, kan levere et sus fra enten den store vide verden eller vores egen tv-verden.

Foredrag med Mikkel Beha Erichsen

1. Til Søs med Mikkel Beha Erichsen

Tag med på en opdagelsesrejse! – og berigende rejse, når Mikkel Beha deler ud af sine mange oplevelser og rejser til søs bl.a. på familiens båd Havana.

Siden Mikkel var helt lille, har eventyret og rejserne til søs været en stor del af hans liv. En aften med Mikkel er en rejse ud i den store forunderlige verden og alle de udfordringer, der følger med, når du slipper fortøjningerne til den velkendte hverdag og tager på eventyr. Mikkel fortæller om at rejse med sine sønner, om mødet med fremmede kulturer og glæden ved at krydse de store oceaner. Men også om det hårde slid det indimellem kan være for at få sine drømme til at gå i opfyldelse.

Mikkel viser aftenen igennem billeder fra et langt liv på verdenshavene og klip fra tv-serien Kurs mod fjerne kyster. Og så fortæller han selvfølgelig også om alt det, du ikke ser på tv.

2. En Go’ aften med Mikkel Beha Erichsen – eller tal ordentligt

Mikkel fortæller om sit arbejde, og han viser både gode og dårlige eksempler med at interviewe små 2000 mennesker årligt og skulle få dem alle til at levere deres bedste på direkte tv. Alt lige fra statsministre til generte vestjyske børn, krukkede internationale popstjerner, flirtende sexologer og mennesker i deres livs sorg eller krise.

Hvordan får man folk til at føle sig trygge? Hvordan skabes en fælles kontrakt om samtalens forløb? Hvordan får man mennesker til at åbne op og fortælle? Hvordan bliver man en god lytter? Og hvor går grænsen mellem at være personlig og privat.

En aften med Mikkel Beha Erichsen vil kunne inspirere og motivere til at få det bedste ud af sine medarbejdersamtaler, kundemøder eller jobsamtaler eller bare vække nysgerrigheden og lysten til at tale godt med hinanden i hverdagen.

Mikkel er en humoristisk og levende fortæller, der ikke er bange for at give eksempler på sine egne bommerter eller pinlige episoder fra eget liv.

3. Rejs med børn

Mikkel Beha Erichsen voksede selv op som barn på Nordkaperen. Som 23-årig blev han far til sin første søn, og siden da har han og konen rejst verden tynd med deres nu tre sønner.

Mikkel fortæller om, hvordan han selv som 8-årig havde sit første flaskedyk med sin far og glæden ved at kunne give det videre til sine egne unger. Om hvordan børn er den bedste åbner af alle, når man gerne vil møde nye mennesker ude i verden, og hvordan lykken findes i at stå op om morgenen uden andre planer, end at spørge hinanden hvad dagen skal byde på.

Familiens fælles rejser tæller: bl.a. 3 måneders togt med Nordkaperen i Fiji-øgruppen, 10 måneders sejlads fra Danmark til Guatemala, 8 måneders togt i Sydøstasien, rejser i Europa og Skandinavien. Men også om nogle af de bedste ture, når hele flokken tager til Vesterhavet for at surfe i en efterårsstorm, og alle sover bag i familiens gamle varevogn.

4. Rejser i 51 lande

Da Mikkel var seks måneder købte hans mor og far Nordkaperen sammen med nogle venner, og dermed var hans skæbne så at sige besejlet. Siden da har Mikkel besøgt 51 lande rundt om i verden. Dels med Nordkaperen, dels som skipper på eget skib på eventyr med sin familie, men også som rejsende journalist.

I sit arbejde som tv-journalist har Mikkel bl.a. rejst i Mellemamerika, Asien, Afrika, Rusland og det meste af Europa. Med familien tæller turene bl.a. togter med Nordkaperen og eget skib i Stillehavet, Sydøstasien, Caribien, Syd- og Mellemamerika.

Et rejseforedrag med Mikkel Beha Erichsen kan skræddersyes til at handle om at rejse som tv-Journalist, om at sejle rundt i verden, at rejse med børn, eller bare en god blandet omgang om glæden og vigtigheden ved at bevæge sig uden for andedammen.

Og forpligtigelsen til at gøre det, når vi nu faktisk på et dansk pas kan rejse til 147 lande uden visum!

5. Bag om Go’ morgen Danmark

Mikkel tager med masser af klip fra Go’ morgen Danmark og backstage-klip sine tilhørere med en tur bag kulisserne på Go’ morgen Danmark.

Hvert år gæster 3-4000 mennesker Go’ morgen Danmark. For mange af dem er det deres første og måske eneste gang på tv. Det forpligter som vært, for alle har ret til at få den bedst mulige behandling fra de bedst muligt forberedte værter. Mikkel fortæller om, hvordan man finder frem til hjertet af historien. Den historie som er allermest vigtig, nærværende og interessant for alle seerne at kigge med på. Uanset om det er vores statsminister, en kvinde, der er blevet moppet hele sit liv, eller en professionel kok, der gerne vil blære sig med nogle rasende fine retter.

Hvad er en god Go’ morgen Danmark historie, og hvorfor er der nogen mennesker, der aldrig kommer i morgen-tv? Hvem ville vi gerne have besøg af, men som altid takker nej? Hvordan kan man den ene morgen hygge sig og lave mad med fire partiledere og næste morgen have dem inde til et kritisk interview? Hvorfor får Annie Fønsby taletid i Go’ morgen Danmark, når 400 elever der demonstrerer mod lukningen af deres skole ikke kommer ind.
Hvad foregår der bag kulisserne i de pauser, hvor nyhederne sender? Og hvordan er det muligt at have et job, hvor det at have en dårlig dag bare ikke er en mulighed?

Mikkel Beha Erichsen vil vise masser af eksempler på historier, der er gået godt, men også dem, hvor det hele bare gik galt, og værten måske alligevel ikke havde sin bedste dag.

Sæt en aften af til at sige go’ morgen til Mikkel og få et ærligt, lærerigt og humoristisk kig ind bag kulisserne på Danmarks mest sete tv-program.

Mikkel Beha Erichsen som konferencier/ moderator/ ordstyrer

Mikkel Beha Erichsen er en særdeles rutineret moderator, der kan matche et hvert arrangement og som med stort engagement og professionalisme hjælpe jer med at binde dagen sammen.

Så uanset om I har brug for en konferencier, en ordstyrer til en debat, en interviewer eller måske en kombination af det hele, er Mikkel Beha Erichsen et virkelig stærkt kort at have på hånden.

 

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Mikkel Beha Erichsen, er du velkommen til at ringe eller sende en mail. Og hvis du beskriver dit arrangement i formularen herunder, vender vi tilbage med priser på Mikkel Beha Erichsen. Bookingforespørgsel
mikkel-beha-erichsen-bifald
Top

Modtag vores nyhedsbrev


Hvilke emner er du interesseret i?
×

Vil du høre nyt fra os?

Ja, tilmeld mig nyhedsbrevet