Mikkel Gundersen - Tryllekunstner og foredragsholder | bifald.dk
mikkel-gundersen-bifald
Share Button

Mikkel Gundersen

– mentalist, memoekspert og foredragsholder

Som mentalist bruger Mikkel Gundersen ikke rekvisitter, han bruger i stedet mennesket og hjernen som rekvisit. Det er langt mere fantastisk end en tryllekunstners kasse med glimmer og et spejl i bunden.

Mikkel Gundersen påvirker publikums tanker. Han planter tanker i deres hjerne og aflæser deres nonverbale udtryk. Og så gætter han.

Showet er intelligent, underholdende og lidt foruroligende. Mikkel Gundersens viden om menneskelig adfærd og hukommelsesteknik er kogt ned til et show, som kan vare fra 20-60 minutter.

Mikkel Gundersen har samlet sine erfaringer i et show, hvor han arbejder med mentalisme, tankeoverføring, tankelæsning og illusioner. Nogle kender måske begreberne fra DR3’s program Fuckr med dn hjrne. Showet er perfekt som et ”after dinner” show, til julefrokosten eller som et hjerneforedrag til konferencen. Showet bliver tilpasset, så Mikkel Gundersen optræder både ved store events med 600 personer eller ved små arrangementer med kun seks personer.

Close-up Magic Show med Mikkel Gundersen

Mikkel Gundersen kan også bookes til at lave close-up. Her kan opleves noget af det bedste fingerfærdighedstrylleri i Skandinavien lige under tilskuernes næser. Mikkel går rundt i selskabet og underholder ved de enkelte borde eller grupper af mennesker i selskabet. Her er målet også, at publikum morer sig og samtidig bliver imponeret af Mikkels utrolige fingerfærdighed. Ved denne underholdningsform er Mikkel Gundersen kendt i branchen for at være ekspert i at ”stjæle” publikums armbåndsure.

– En nærværende og lidt foruroligende oplevelse

Showet er velegnet til receptioner, åbent hus-arrangementer og firmafester.

Trade Magic med Mikkel Gundersen

Kundemagnet til messestanden. Potentielle kunder tiltrækkes i massevis og efterlader sine data til senere opfølgning. Mikkel er en af de mest fingerfærdige underholdere i Skandinavien, kombinere man dette med hans baggrund som sælger i 15 år, får man en sikkert hit til firmaets salgsmesse. Mikkel indleder kontakten til forbipasserende messedeltagere, underholder dem kortvarigt, leverer et sales pitch og leverer kunden videre til salgspersonalet på standen. Det enkelte firma kommer i tale med potentielt flere kundeemner. Mikkels show er velegnet både til forbrugere og fagmesser.

Foredrag med Mikkel Gundersen

Humoristisk magisk memo-foredrag, husketeknik, teambuilding

Dårlig hukommelse, glemsom? – eller måske bare dårlig teknik.
Prøv et humoristisk magisk memo-foredrag – inklusive efterfølgende prøv-selv-øvelser, som du med garanti husker.

Med foredragsshowet om hukommelsesteknik demonstrerer tryllekunstneren Mikkel Gundersen, hvordan hjernen husker – og ikke mindst: kan lære at huske. Også din!

Mikkel illustrerer på underholdende vis, at fænomenet ”klæbehjerne” reelt ikke eksisterer; at det ikke nødvendigvis er en egenskab, der er forbeholdt de få – og at evnen til at huske i øvrigt kan læres ved simple husketeknikker.

Efter foredraget kan du, dine kunder, kolleger eller hele foreningen selv at prøve nogle teknikker: Her siger erfaringen, at ca. 95-98 procent af deltagerne bliver i stand til at huske komplekse navnerækker og indholdsrige møde dagsordner.

Mikkel vil demonstrere en række psykologiske tricks, syns- og sansebedrag, der hver især illustrerer, hvordan hjernen fungerer, når der handler om at huske. Samtidig vil han også bevise, hvorfor information hurtigt glemmes igen. Til gengæld kan du lære forskellige teknikker til, hvordan din hjerne kan lære at huske vigtige informationer.

Du lærer hukommelsesteknikker, så du f.eks. vil kunne huske:

– Præsentationer, taler og foredrag uden manuskript
– Vigtige argumenter i forhandlingssituationer eller jobsamtaler
– Navne på personer, du møder i arbejds- eller privatlivet
– Din kalender og dine aftaler

Foredraget kan tilpasses, så der undervises i teknikker, der er specielt aktuelle og relevante i din virksomhed eller branche.

Mikkel Gundersen optræder også gerne på engelsk.

 

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Mikkel Gundersen, er du velkommen til at ringe eller sende en mail. Og hvis du beskriver dit arrangement i formularen herunder, vender vi tilbage med priser på Mikkel Gundersen. Bookingforespørgsel
mikkel-gundersen-bifald
Hjernehviskerne og Kasper Søndergaard

Hjernehviskerne kunne på mystisk vis forudse, hvor Kasper Søndergaard ville skyde 🤔Vil du med til et show med Hjernehviskerne I Skjern d. 3. oktober, kan du tilmelde dig ganske gratis på www.tvmidtvest.dk/hjernehviskerne

Slået op af TV MIDTVEST Play i Onsdag den 19. september 2018
Top

Modtag vores nyhedsbrev


Hvilke emner er du interesseret i?
×

Vil du høre nyt fra os?

Ja, tilmeld mig nyhedsbrevet