Mikkel Severin - Mind Control ekspert - magisk underholdning
mikkel-severin-bifald
Share Button

Mikkel Severin

Euroman har i 2016 interviewet Mikkel om hans rådgivning af topledere om emotionel intelligens, afkodning af folk og hvordan løgne spottes. Interviewet bringes i temaet om forhandlinger, der dækker alt fra gidselforhandlinger til kommercielle forhandlinger. I interviewet giver Mikkel tips og tricks til, hvilke informationer folk lækker i forbindelse med forhandlinger og i en forretningsmæssig kontekst, hvordan du kan spotte dem, og hvad du kan bruge informationerne til.

Mikkel Severin mind control ekspert

Mikkel Severin er bedst kendt for sit onemanshow Mind Control afholdt på Bremen Teater, sit samarbejde med Berlingske Business om afholdelsen af seminaret ”Din præsentation, dit kropssprog – din succes!” samt sine utrolige performances i Aftenshowet på DR1, i Go’ morgen Danmark og Go’ aften Danmark på TV 2. Derudover har han bl.a. demonstreret sine evner for TV 2 Lounge, DR2, i radioen på P3, The Voice, Radio 100 FM og Nova FM. Og Børsen og Berlingske Business har bragt artikler om Mikkels unikke kunnen.

Shows = underholdning.

Foredrag = ”Corporate Talk” (mit eget foredrag omhandlende afkodning af folk) og ”Leadership by Emotional Intelligence” (mit eget foredrag om emotionel intelligens).

Kursus = ”Spotting lies” (mit eget kursus om at afsløre løgne) og ”Hverdagens psykopater og deres løgne” (fælleskursus med Henrik Day om psykopati og løgn).

Af profession er Mikkel Severin advokatfuldmægtig, og herudover er han uddannet hypnotisør med fokus på fobier og smertelindring.

Han har siden 2002 optrådt som performer af mind control og begyndte i 2009 at holde seminarer særligt tilrettelagt erhvervslivet. Specialet er afkodning og forståelse af kropssprog og forhandlingsteknik med udgangspunkt i mind control.

Mikkel Severin kan øjensynligt forudsige, aflæse, controllere og styre andres tanker alene ved sit kendskab til folks kropssignaler, øjenbevægelser, psykologiske teknikker, situationens kontekst og sine talenter. Han er Danmarks førende foredragsholder og performer af mind control.

Imponerende magisk underholdning. Mikkel Severin er en unik force inden for illusionens verden og respekteret som en elegant og kraftfuld performer, der sætter dybe spor i erindringen. Mikkel Severin har rettet opmærksomheden mod de nyeste områder inden for Mind Games & Mind Control, især fremført af Derren Brown (Mind Control – TV 2) og David Blaine (Street Magic fra New York – TV 2). Dette har indtil videre bragt ham til New York, Las Vegas, London, Amsterdam og Sydney. Det er en kombination af psykologiske teknikker, suggestioner, magic og showmanship, der øjensynligt gør ham i stand til at læse, forudsige og kontrollere menneskelig tanke og handling. I vil opleve et show tilrettelagt og konstrueret efter koncepter og principper, der kun deles af en håndfuld mennesker verden over. Vær forberedt på en stil, der er energisk, professionel, humoristisk og yderst underholdende. Vær forberedt på at blive efterladt dybt forundret, fascineret og forbavset. Det er en kraftfuld og provokerende form for underholdning, som ikke vil blive imiteret i lang tid.
Med sin baggrund og erfaring inden for hukommelsesteknikker, hypnose, hypnoterapi, kropssprog, psykologi og NLP tilbyder Mikkel Severin sin helt specielle Corporate Talk, der på en interaktiv måde er kendetegnet ved, at folk for alvor begynder at stille spørgsmål omkring deres egne begrænsninger, idéer om sig selv, fremtoning og kropssprog. Det er et unikt, sjovt og provokerende indslag, hvor Mikkel Severin trækker kraftigt på sin force inden for Mind Games & Mind Control. Vær forberedt på, at I vil få viden, indsigt, oplevelser og konkret værdi for den enkelte og for organisationen som helhed, som I kan bygge videre på.

Hvad kan I forvente?

I de klassiske Mind Games beder Mikkel personer om at koncentrere sig om et emne, som de gerne vil dele: navne på venner, telefonnumre, pinkoder, fødselsdage og adresser. Mikkel vil fokusere sammen med dem og fortælle dem deres tanker, hvordan de tænker, og hvorfor deres tanker er, som de er. I sine Mind Control demonstrationer forudsiger han bl.a. folks valg og handlinger samt redegør for personernes bagvedliggende overvejelser og motiver. Mikkel memoriserer kortspil og afslører, hvornår folk bluffer eller fortæller sandheden. Hertil kommer en lang række andre fascinerende og engagerende Mind Games & Mind Control demonstrationer. Showet starter selvfølgelig med et Mind Game, der involverer hele publikum.
Det er et show, der får tilskuerne til at grine, måbe og gispe. Det er det perfekte, sofistikerede show til at sikre, at dine gæster vil huske dig og din event i lang tid fremover.

Mikkel Severins foredrag og shows

Foredrag – Corporate Talk

Foredrag specifikt målrettet erhvervslivet om afkodning og forståelse af kropssprog og forhandlingsteknik med udgangspunkt i Mind Control. Mikkel Severin vil give dig teknikker til at overbevise, påvirke, afkode og aflæse folk.

Varighed: 1 x 45 min. eller 2 x 45 min.

Foredrag – Deception Detection Training

Kan du afsløre, når folk lyver? Bliver du fortalt sandheden eller skjuler folk informationer for dig? Mikkel Severins foredrag vil lære dig teknikkerne til at afsløre, om folk lyver og strategier til at få folk til at fortælle sandheden.

Varighed: 1x 45 min., 2 x 45 min. eller heldagskursus.

Show – Mind Games & Mind Control

Er det muligt at forudsige menneskelig tanke og handling? Er det muligt at afsløre personers pinkoder, fødselsdage eller navnene på deres venner? Oplev Mikkel Severins Mind Games & Mind Control show målrettet erhvervslivet.

Varighed: 1 x 45 min.

 

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Mikkel Severin, er du velkommen til at ringe eller sende en mail. Og hvis du beskriver dit arrangement i formularen herunder, vender vi tilbage med priser på Mikkel Severin. Bookingforespørgsel
mikkel-severin-bifald
Top

Modtag vores nyhedsbrev


Hvilke emner er du interesseret i?
×

Vil du høre nyt fra os?

Ja, tilmeld mig nyhedsbrevet