Book Mogens Dalsgaard hos bifald booking & management
Mogens Dalsgaards selvbiografi
Share Button

Mogens Dalsgaard

Mogens Dalsgaard tilhører eliten af pianister med et bemærkelsesværdigt virke i Danmark og udlandet. Han har en lang karriere bag sig og en særdeles aktiv fremtid foran sig. Mogens Dalsgaard er formentlig den pianist, der med Danmark som udgangspunkt har haft det højeste antal koncerter, både herhjemme, i USA og flere lande i Europa.

Hans koncerter adskiller sig markant fra andres ved den måde, han fortæller om musikken på, hvorved den sættes i relief til omverdenen, hvilket gør den nærværende.

Mogens Dalsgaard var medvirkende i samtlige udsendelser af Musikhjørnet på tv, da sidste sæson afvikledes. Selv om det er en del år siden, er der mange, der stadig husker det.

Foredrag

Gennem de seneste par år har han flere steder i landet afholdt foredrag om sit spændende liv som koncertpianist. Det har ikke været kedeligt, og har været baggrund for udgivelse af hans biografi med tilhørende cd, På alle tangenter, der udkom november 2018.

Blandt pianisterne er han Danmarks flittigste koncertgiver med jævnlige optrædener i radio og på tv i Europa, Rusland og USA. Mogens Dalsgaard har modtaget en række hædersbevisninger: De Københavnske Musikanmelderes Kunstnerpris og Gladsaxe Musikpris. Han er desuden prisvinder i den nordiske pianist konkurrence.

 

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Mogens Dalsgaard, er du velkommen til at ringe eller sende en mail. Og hvis du beskriver dit arrangement i formularen herunder, vender vi tilbage med priser på Mogens Dalsgaard. Bookingforespørgsel
Mogens Dalsgaards selvbiografi
Top

Modtag vores nyhedsbrev


Hvilke emner er du interesseret i?
×

Vil du høre nyt fra os?

Ja, tilmeld mig nyhedsbrevet