Book Morten Ploug Henriksen til et lærerigt foredrag | bifald.dk
Share Button

Morten Ploug Henriksen

Morten Ploug Henriksen er drevet af den effekt, der kommer ud af kommunikative, kulturelle og adfærdsregulerende tiltag, når de udvikles til et specielt formål.

Morten er uddannet cand.merc. og er specialist i kulturel branding, adfærdsdesign og bæredygtighed. Her forbinder han forbrugerkultur med kommercielle strategier og innovativ eksekvering af nye tiltag. De sidste fem år har han undervist og holdt foredrag med et underholdende og kompetenceudviklende fokus. Hans foredrag involverer stærke cases med effekt.

Til dagligt udvikler Morten nudging og bæredygtighedsløsninger for offentlige og private virksomheder i hele landet. Han har bl.a. udviklet talende affaldscontainere, adfærdsregulerende tiltag til skoler og designet en række redskaber til en bedre intern adfærd i organisationer. Morten introducerer antropologiske metoder og praktiske redskaber, som bruges internationalt i bureauer, der arbejder med adfærdsdesign og design tænkning.

Foredrag med Morten Ploug Henriksen

Nudging på arbejdspladsen

Morten Ploug Henriksens foredrag Nudging på arbejdspladsen handler om at give mennesker et kærligt puf (nudge) i situationer, hvor intentionen er der, men handlingen mangler. Det handler om at lave små adfærdsændringer i hverdagen og dermed opnå en positiv effekt for en selv og for andre. Et af de mest kendte eksempler er fluen i toilettet, som får mænd til at ramme mere præcist, og dermed reducerer behovet for rengøring.

Man lærer om nudging, og hvordan man kan bruge det i ens egen hverdag. Foredraget giver flere gode redskaber og feedback på de løsninger, som man udvikler i løbet af workshoppen. I pausen laves der et nudge forsøg med sunde og usunde forfriskninger. Eventen fungerer godt om aftenen eller i forbindelse med et større arrangement.

 

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Morten Ploug Henriksen, er du velkommen til at ringe eller sende en mail. Og hvis du beskriver dit arrangement i formularen herunder, vender vi tilbage med priser på Morten Ploug Henriksen. Bookingforespørgsel
Top

Modtag vores nyhedsbrev


Hvilke emner er du interesseret i?
×

Vil du høre nyt fra os?

Ja, tilmeld mig nyhedsbrevet