Moster Mies Orkester - bifald.dk 7026 0100
moster-mie-bifald
Share Button

Moster Mies Orkester

Moster Mies Orkester spiller sange fra cd’en “Åh nej, ildebrand”. Sangerne er fulde af humor og eventyr. Og sammen med Moster Mies Orkesters fantastiske akkompagnement får de alle børn til at danse, hoppe og grine.

Energisk børnekoncert med dans og bevægelse

Bandet leverer en koncert med iørefaldende musik og sang. Hvor børnene spiller en aktiv rolle, og der er tid til en af Moster Mies utrolige historier.

De synger sjove sange med gode tekster og historier, der fanger børn. Ofte har sangene både et umiddelbart børneplan og et dybere plan med en mening. Det er humor og om menneskernes forhold til hinanden. Hvem bestemmer? Hvordan og hvad skal vi spise? Hvad er der blandt stjernerne?

For Moster Mies Orkester er det vigtigt, at børnene også deltager ved at danse og bevæge sig. Nogle af sangene lægger op til, at børnene skal bestemme, hvordan man skal bevæge sig. Andre gange kan børn og voksne deltage ved at klappe, hoppe og synge.

Musikalsk er det også en fin oplevelse for de voksne. Moster Mies Orkesters musik emmer af iørefaldende melodier, som også er for voksne. Ofte har sangene inspiration i et latinamerikansk melodi- og rytmeunivers krydret med nordisk eventyr, fantasi og humor.

Nogle af sange har en sjov historie, der skal lyttes til, og samtidig vil der være et spændende sceneshow at kigge på. F.eks. vil der i sangen “Troldefrokost” være to trolde på scenen, der gør alt det skøre, som sangen fortæller om.

Moster Mies Orkester ville være en god idé på børnemusikfestivalen, til byfesten, på biblioteket, til sommerfesten i børnehaven og fest i institutionen eller til havefesten. Moster Mies Orkester kan spille alle steder, hvor der er børn, der fortjener en god musikalsk børnekoncert.

En koncert med Moster Mies Orkester er sjov musikalsk underholdning for børn på mange planer.

 

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Moster Mies Orkester, er du velkommen til at ringe eller sende en mail. Og hvis du beskriver dit arrangement i formularen herunder, vender vi tilbage med priser på Moster Mies Orkester. Bookingforespørgsel
moster-mie-bifald
Top

Modtag vores nyhedsbrev


Hvilke emner er du interesseret i?
×

Vil du høre nyt fra os?

Ja, tilmeld mig nyhedsbrevet