Motor Mille - bifald.dk
Motor Mille
Share Button

Motor Mille

De seneste år har man på Ramasjang kunnet møde Motor Mille. Man kender hende måske bedst fra Monster Busters, Cirkus Summarum og ikke mindst Ramasjang Club, hvor hun elsker at danse. Motor Mille elsker store, hurtige og vilde maskiner så meget, at hun lavet en række programmer om det på Ramasjang, som hedder “Motor Mille på maskintur”. Man får at vide, hvor hurtige og tunge maskinerne er, så man kan fortælle det, hvis man skulle se en af dem i virkeligheden.

Med Motor Mille træder man ind i dansens univers og hygger sig uden at snuble over krav og forventninger. Sammen med Motor Mille bliver bevægelse forvandlet til leg.

Motor Mille & band

I 2016 og i foråret 2018 spillede Motor Mille for første gang med sit eget band. Med næsten udsolgte koncertturnéer har Motor Mille & Band nu besluttet at gentage succesen. Alle børn og voksne er inviteret, oplev den seje pige med de lyse fletninger lave et fantastisk show.

Showet er fyldt med sange, musik, dans, sjov og ballade. Børnene får rig mulighed for at træde ind i dansens univers og hygge sig.

Bandet:

Mikkel Fisker: bas, kor
Mads Fogt: guitar, kor
Jens Daugaard: kapello, trommer, kor.

 

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Motor Mille, er du velkommen til at ringe eller sende en mail. Og hvis du beskriver dit arrangement i formularen herunder, vender vi tilbage med priser på Motor Mille. Bookingforespørgsel
Motor Mille
Top

Modtag vores nyhedsbrev


Hvilke emner er du interesseret i?
×

Vil du høre nyt fra os?

Ja, tilmeld mig nyhedsbrevet